17 il için uyarı! Yağış geliyor! İstanbul için tarih verildi!


Google News

Yayınlama: 3 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yeni değerlendirmeler yayımlandı. Son dakika gelişmesine göre; 17 il için gök gü...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar Bolu, Karabük, Giresun, Trabzon, Artvin, Kars ve Ardahan çevrelerinde etkili olacak. Ayrıca, Düzce, Bartın, Zonguldak ve Rize'nin iç kesimleri, Eskişehir'in kuzeyi, Bursa'nın ve Ağrı'nın doğusu, Bitlis'in kuzeydoğusu ve Van'ın kuzeyinde de yerel yağışlar görülecek.

Pazartesi gününden itibaren Trakya'da başlayacak yağışların, Salı ve Çarşamba günleri Marmara ve Orta Karadeniz bölgelerini etkilemesi bekleniyor. İstanbul'da beklenen yağışın 23 Temmuz Çarşamba günü gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yağışların etkili olması beklenen iller ise şöyle:

- Bursa
- Eskişehir
- Bolu
- Karabük
- Giresun
- Kastamonu
- Zonguldak
- Artvin
- Trabzon
- Kars
- Ardahan
- Ağrı
- Düzce
- Bartın
- Rize
- Bitlis
- Van

Vatandaşlarımızın, yerel kuvvetli yağış, yıldırım, dolu ve kısa süreli kuvvetli rüzgar gibi olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları önemle hatırlatılır.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

hava-durumu yagis son-dakika hava-tahmin yagmur