30 Ağustos SOLOTÜRK gösterisi saat kaçta başlayacak? 30 Ağustos 2024 SOLOTÜRK İstanbul gösterisi nerede yapılacak?


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

30 Ağustos SOLOTÜRK gösteri için nefesler tutuldu. Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi SOLOTÜRK, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında gökyüzünde büyük bir gösteri yapacak. İşte, 30 Ağustos SOLOTÜRK gösterileri ile ilgili tüm bilinmesi gereken

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda, Türk Hava Kuvvetleri'nin gösteri ekibi SOLOTÜRK, nefes kesici bir gösteri uçuşu sergileyecek. Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya paylaşımına göre, gösteri programı şu şekilde:

Zaman: 30 Ağustos 2024 Cuma, saat 18.00

Yer: İstanbul Yenikapı Meydanı

Geçtiğimiz günlerde, SOLOTÜRK pilotları çevre tanıma uçuşu gerçekleştirerek gösteri için hazırlıklarını tamamladı. Yaklaşık 30 dakika süren uçuşta, birçok kişi cep telefonu kameralarıyla bu özel anı ölümsüzleştirdi.

Çevre tanıma uçuşunun ardından hava trafik kontrolörüyle pilot arasındaki telsiz kayıtları, SOLOTÜRK'ün muhteşem performansına duyulan hayranlığı yansıttı. Hava trafik kontrolörü, "Tebrikler muhteşemsiniz. Sizleri seviyoruz." sözleriyle pilotları tebrik etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nda SOLOTÜRK'ün gösteri uçuşu, vatan savunması ve Türk Hava Kuvvetleri'nin gücünü simgeleyecek. Vatandaşların, bu özel gösteriyi kaçırmamaları tavsiye ediliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

30 agustos soloturk gosterisi soloturk gosterisi saat kacta