6 gollü Beşiktaş - Antalyaspor maçının ardından övgü ve kehanet: Yılın ikilisi olur | Sezon sonunda...


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş Park Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabaka, siyah - beyazlıların 4-2'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Yazarlarımız Güntekin Onay ve Fırat Aydınus, karş

Beşiktaş, Antalyaspor 'u 4-2 Yendi: Coşkulu Bir Başlangıç

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig 'in ikinci haftasında Antalyaspor 'u konuk etti. Beşiktaş Park Tüpraş Stadyumu'nda oynanan ve 6 golün atıldığı maçta kazanan taraf siyah-beyazlılar oldu. Rakibini 4-2 mağlup eden Beşiktaş, Süper Lig 'e 2'de 2 ile başladı.

Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golleri Ciro Immobile (2), Rafa Silva ve Ernest Muci kaydetti. Maçın ilk dakikalarında Antalyaspor , İmmobile ve Gedson Fernandes'in üst üste hataları sonucunda 23. saniyede golü bularak maça adeta 1-0 önde başladı. Ancak bu gol Beşiktaş'ı demoralize etmedi ve 13. dakikada Ciro İmmobile ile eşitliği yakaladılar.

23. dakikada Semih Kılıçsoy'un sol kanattan İmmobile'ye yaptığı asistle gelen gol, Beşiktaş'ın üstünlüğünü ilan etti. 51. dakikada Antalyaspor , Samudio ile bir kez daha fileleri havalandırsa da 56. dakikada Rafa Silva 'nın golüyle Beşiktaş yeniden öne geçti. Maçın son dakikalarında Cher Ndour'un harika asistiyle Ernest Muci de golünü atarak skoru belirledi.

Beşiktaş'ın bu maçtaki performansı, geçen sezonki takımdan oldukça farklıydı. Giovanni van Bronckhorst'un öğrencileri agresif, tempolu ve ofansif bir oyun sergilediler. Orta sahada Al-Musrati, Gedson Fernandes ve Rafa Silva üçlüsü dinamik ve etkili bir performans ortaya koydu. Rafa Silva , hem golcü hem de asistçi kimliğiyle dikkat çekerken, Gedson Fernandes ise takımına dinamizm ve mücadelecilik kattı.

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Emirhan Topçu da ilk kez forma giydi ve sol bekte faydalı bir performans sergiledi. Rashica ise 2 asistle yıldızlaşırken, Semih Kılıçsoy da 2 maçtır etkili asistler yapıyor.

Antalyaspor ise futbolu çirkinleştirmeden oynayarak puan almayı hedefledi. Güray Vural'ın kırıcı tekmesi haricinde her iki takım da iyi niyetli bir mücadele ortaya koydu.

Beşiktaş bu galibiyetle birlikte Süper Lig 'deki coşkulu başlangıcını sürdürdü. Semih Kılıçsoy, Ciro İmmobile ve Rafa Silva üçlüsünün uyumu, Beşiktaş'ı bu sezon çok farklı bir takım haline getiriyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Beşiktaş Antalyaspor Süper Lig Rafa Silva İmmobile Alex De Souza