Akın Akınözü’nün annesi Özlem Akınözü kansere yenik düşmüştü! Akın Akınözü: Bundan sonra hayat hep buruk!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

’Hercai’ dizisindeki başarılı performansıyla ününe ün katan ünlü oyuncu Akın Akınözü, geçtiğimiz günlerde anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü’nün annesi…

Ünlü oyuncu Akın Akınözü, annesi Özlem Akınözü'nün vefatı ile derin bir acı yaşadı. Bir süredir kanser tedavisi gören Özlem Akınözü, 60 yaşında hayatını kaybetti. Akın Akınözü, sosyal medya üzerinden duygusal bir mesaj paylaşarak, annesini kaybetmenin acısını dile getirdi ve hayranlarını duygulandırdı.

Akın Akınözü, paylaşımında annesini kaybetmenin getirdiği birçok kaybı ifade etti. İnancını, karşılıksız sevilmeyi, masumiyetini, umudunu, amacını, yolunu, mücadelesini, geçmişini, hayallerini, heyecanını, yuvasını, kahramanını, çocukluğunu ve ilk gerçek aşkını kaybettiğini söyledi. Annenin hayatındaki önemine vurgu yapan Akınözü, hayatının artık hep buruk ve eksik olacağını belirtti. Ayrıca, annesinin cenaze töreni hakkında bilgi vererek ailesini ve sevenlerini bilgilendirdi.

Özlem Akınözü, başarılı bir oyuncu ve seslendirme sanatçısıydı. Birçok projede yer alan Akınözü, 2003 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitim CD'lerinin seslendirme işlerini üstlenmişti. "Sensiz Olmuyor", "Sahte Prenses", "Dicle", "Karagül", "Zeytin Tepesi", "Payitaht Abdülhamit" ve "Deliha 2" gibi yapımlarda rol aldı. Akın Akınözü'nün annesinin vefatı, sevenleri ve hayranları tarafından büyük üzüntüyle karşılandı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Akın Akınözü Hercai özlem akınözü