AKP'den Özgür Özel'e Saray daveti


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

AKP Genel Başkanvekili Elitaş, CHP Lideri Özel ve partisinin lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki görüşmesi için Saray'ı işaret etti.

AKP'den Özgür Özel'e Saray Daveti

AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, CHP Lideri Özgür Özel ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki görüşmesi için Saray'ı işaret etti. Elitaş, CNN Türk'te katıldığı programda, erken seçim taleplerini görmezden gelerek CHP'nin iç tartışmalarına değindi. Elitaş, CHP heyetinin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e gerçekleştirdiği ziyarette sergilediği tavırlardan rahatsız olduğunu belirtti.

Elitaş, CHP heyetinin Şimşek'e karşı takındığı tavrı eleştirerek, "Özel, ekonomiden sorumlu başkan yardımcısı Şimşek'e gidip ders verecek gibi bir tavır sergiledi. Verginin tabana yayılması ve vergi paketi konusunda fikirlerini paylaşabilselerdi daha yapıcı olurdu. Ders vermek yerine katkı sağlamak daha önemliydi. Bu tavır, ilişkileri protokolleştirdi. Bilgi almak yerine taleplerini dayatarak, 'asgari ücretin şöyle olmalı' diyerek konuşmak doğru değildi" ifadelerini kullandı.

Elitaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel'in bir sonraki görüşmesine dair soruya ise 29 Ekim'de Külliye'de düzenlenecek resepsiyonu işaret etti. Elitaş, "Siyasette normalleşme sürüyor. Kılıçdaroğlu, bugüne kadar Külliye'ye gitmemişti. Özel, Külliye'ye giderek resepsiyona katılabilir ve Erdoğan ile görüşme fırsatı bulabilir" yanıtını verdi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.