AKP’li başkanın oğlu gözaltında: Silahlı maganda


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım dün gece silahıyla havaya rastgele ateş ettiği gerekçesiyle polis ekipleri olay yerine geldi. Ancak Yıldırım’a herhangi bir işlem yapılmadığı öğrenildi. Valilik ise şahsın gözaltına

AKP Elazığ İl Başkanlığı, son zamanlarda çeşitli vakalarla gündemden düşmüyor. En son, AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın oğlu Mustafa Seccad Yıldırım'ın, bilinmeyen bir sebeple havaya ateş açması olayıyla dikkat çekti. Polislerin olay yerine sevk edilmesine rağmen, herhangi bir işlem yapılamadığı iddia edildi.

Bu olay, AKP Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ile Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları arasında yaşandığı iddia edilen yumruklu kavganın ardından geliyor. 31 Mart yerel seçimleri öncesinde, Elazığ'da AKP Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) toplantısında, Belediye Başkanı'nın Milletvekiline saldırdığı öne sürülmüştü. Ancak AKP Elazığ İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, olayın abartılarak kavga olarak lanse edildiği ve aslında sadece sözlü tartışmaların yaşandığı iddia edilmişti.

AKP Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Sözcü gazetesine yaptığı açıklamada, polisin olay yerinde herhangi bir işlem yapmadığını yalanladı ve oğlunun gözaltına alındığını, savcılığa çıkartıldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığını belirtti.

Elazığ Valiliği de, Yıldırım'ın oğlunun karıştığı silahlı olayın ardından yazılı bir açıklama yaptı. Valilik açıklamasında, olayın ardından şüphelinin aynı gün yakalandığı ve gözaltına alındığı, daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı belirtildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

AKP gözaltı maganda elazığ AKP İlçe Başkanı