Ali Koç'tan Youssef En-Nesyri açıklaması - Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, uzun zamandır gündemde olan Youssef En-Nesyri transferi için açıklamalarda bulundu: "Sabrımız taşmak üzere. Buradan da selam olsun. 48 saat verdim Mario Branco'ya. Oldu, oldu. Olmadı B, C, D, E'ye gideceğiz!" İşte Fenerbahçe -

Fenerbahçe, Sevilla'nın Fas asıllı golcüsü Youssef En-Nesyri'nin transferiyle ilgili hem kulüple hem de oyuncuyla anlaşmaya vardı. İki kulüp arasında ödeme planının belirlenmesinin ardından En-Nesyri, sağlık kontrolleri ve imza için İstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertliler, Sevilla ile bonservis bedeli konusunda daha önce anlaşıp, Suudi Arabistan dahil olmak üzere Avrupa'nın birçok kulübünden gelen tekliflere rağmen Faslı oyuncuyu 4 yıllık bir sözleşmeyle ikna etmeyi başardı. En-Nesyri'nin sezon sonunda sözleşmesinin sona erecek olması, Sevilla'nın pazarlıklarda daha esnek davranmasına zemin hazırladı.

Sarı-lacivertli ekip, 27 yaşındaki futbolcu için Sevilla'ya 19-20 milyon Euro civarında bir bonservis ödemeyi planlıyor. Bu bedelin yüzde 50'sini peşin, geri kalanını ise taksitler şeklinde ödemek istiyorlar.

Fenerbahçe'nin transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Ali Koç, En-Nesyri'yi çok istediklerini, ancak sabırlarının taşmak üzere olduğunu belirtti. Koç, “48 saat içinde Mario Branco'ya yanıt vereceğim. Eğer olumlu sonuç almazsak diğer seçeneklere yöneleceğiz,” dedi.

Sevilla Sözcüsü Javier Santos, Arriyadiah'a yaptığı açıklamada, En-Nesyri'nin Fenerbahçe'ye katılmak için çok yakın olduğunu belirtti. Suudi kulüplerinin oyuncuyu almak için Sevilla'yla müzakere yaptığı iddialarını ise yalanladı ve görüşmelerin sadece En-Nesyri'ye yakın kişilerle yapıldığını vurguladı.

Öte yandan, Youssef En-Nesyri, Sevilla'nın gerçekleştirilen son antrenmanında yer almadı. Kulüp, oyuncunun sol dizinde yaşadığı zorlanan nedeniyle antrenmana katılmadığını bildirirken, İspanyol basınında bu durumun transferle bağlantılı olabileceği yorumları yapıldı. En-Nesyri'nin güncel piyasa değeri 20 milyon Euro olarak gösterilirken, oyuncunun Sevilla formasıyla 196 maçta 73 gol ve 7 asist yaptığını da hatırlatmakta fayda var.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.