Antalya’da sokak köpeklerini beslemek isterken saldırıya uğrayan çocuk dehşet anlarını anlattı!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Antalya’da sokak köpeklerini beslerken elinden ısırılan 11 yaşındaki çocuk dehşet anlarını anlattı. Kendisine yönelik sosyal medyadan yapılan olumsuz…

Antalya'da, beslemeye çalıştığı sokak köpeğinin elini ısırması sonucu yaralanan 11 yaşındaki E.Y.C., köpekleri çok sevdiğini ve sahiplenmek istediğini söyledi.

15 Temmuz'da Kepez ilçesinde meydana gelen olayda, E.Y.C., sokakta gördüğü bir köpeği beslemek için marketten mama almış. Markette yaş mama aldığını gören bir kadının da kendisine kuru mama verdiği anlatan E.Y.C., mamaları köpeğe verdiğini, kendisine baktığını görünce de sevmek istediğini ve elini uzattığı sırada köpeğin elini ısırdığını anlatıyor.

Sosyal medyada olayla ilgili yapılan olumsuz yorumlardan üzüntü duyduğunu belirten E.Y.C., köpeğe kızgın olmadığını, onu sahiplenmek istediğini söylüyor. Baba Ahmet C. de oğlunun, olayın ardından belediye ekibine köpeğin uyutulmaması ve zarar verilmemesi için defalarca ricada bulunduğunu belirtiyor.

Olayın, çocuğun köpeğin pati vermesi için elini uzattığı sırada, köpeğin yanlış algılaması sonucu gerçekleştiği düşünülüyor. Şu anda hem çocuğun hem de köpeğin iyi durumda olduğu bildiriliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Antalya