Askerden kaçtı, savaş oyunu oynarken yakalandı


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde askerlik yaparken izinli olarak Bursa'ya gelip, dönmeyen Erdem Y., internet kafede savaş oyunu oynarken yakalandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde askerlik vazifesini yerine getiren Erdem Y., izinli olarak memleketi Bursa'ya gitti ancak 5 aylık askerlik süresinin sonuna yaklaşmasına rağmen birliğine geri dönmedi. Bu durum, hakkında "Askeri Ceza Kanununa Muhalefet" suçlamasıyla yakalama kararı çıkarılmasına neden oldu.

Polis ekipleri, Erdem Y.'nin yerini tespit ettikten sonra resmi üniformalarıyla kendisini yakalamaya çalıştı ancak Y., onları görünce kaçtı. Bunun üzerine sivil ekipler devreye girdi ve Y.'nin Yıldırım ilçesindeki bir internet kafede olduğunu öğrendi.

Sivil polisler, internet kafeye giderek Y.'yi tespit etti ve polis olduklarını anladığı anda yine kaçmaya çalıştı. Ancak bu kez başarısız oldu ve güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde asker oyunu oynarken yakalandığı görüldü.

Yakalanan Erdem Y., adliyeye sevk edildikten sonra işlemleri tamamlandı ve birliğine gönderilmek üzere Muradiye Askerlik Şubesi'ne teslim edildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.