Aziz Yıldırım'ın ifadesi ortaya çıktı: Adnan Oktar sözlerim devletin resmi belge ve bilgilerine dayanıyor


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Acun Ilıcalı'ya yönelik 'Adnan Hocacı' iddiaları nedeniyle Ilıcalı'nın şikâyeti üzerine verdiği ifade ortaya çıktı. Yıldırım ''Adnan Oktar sözlerim devletin resmi belge ve bilgilerine dayanıyor'' ifadelerin

Fenerbahçe başkanlık seçimleri sırasında birbirlerine sert sözler sarf eden Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı arasında hukuki süreç başladı. Aziz Yıldırım'ın, Acun Ilıcalı'nın Adnan Oktar suç örgütüne mensup olduğu iddiası üzerine, Ilıcalı yargıya başvurarak şikayette bulundu.

Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Haziran 2024'te yaptığı bir açıklamada Acun Ilıcalı'ya yönelik sözleri nedeniyle Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda ifade verdi. Sözcü'den Aytunç Erkin'in haberine göre Yıldırım, ifadesinde "Adnan Oktar ile ilgili sözlerimin devletin resmi belge ve bilgilerine dayandığını" belirtti.

Aziz Yıldırım ifadesinde, "Sarf ettiğim şikayete konu açıklamalar, devletimizin resmi belgelerine dayanmaktadır." dedi ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının 2016'da hazırladığı "Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü" iddianamesine, bu iddianame üzerine İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesinde açılan kamu davasındaki fezleke ve delillere atıfta bulunduğunu ekledi.

Yıldırım, iddianameden örnekler verdiği dilekçesinde şu sorunun yanıtını istedi: "Somut deliller ve aleyhte beyanlara rağmen Acun Ilıcalı hakkında neden söz konusu soruşturma kapsamında şüpheli olarak işlem yapılmamıştır?"


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

aziz yıldırım acun ılıcalı