Balıkesir’de baba dehşeti: Doğum gününe gitmek isteyen kızını boğarak öldürdü


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Balıkesir’in Gönen ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Eylem Sevilen, tartıştığı babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldü. Genç kızın cansız bedeni annesi tarafından kanepenin içinde bulundu. Olayın ardından polis teslim olan baba, kızını arkadaşını

Balıkesir'in Gönen ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, 18 yaşındaki Eylem Sevilen, kendisiyle tartışmaya giren babası Murat Sevilen tarafından boğularak öldürüldü.

Acı haber, 20.00 sıralarında ilçeye bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki 40016 Sokak'ta meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu bilinen Murat Sevilen, kızı Eylem ile tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine Murat Sevilen, kızını boğarak öldürdü ve evden kaçtı.

Kısa bir süre sonra işten dönen anne Sevilen, kızını kanepenin üzerinde cansız halde buldu. Olay yerine çağrılan sağlık ve polis ekipleri, genç kızın cansız bedenini olay yerinde inceledikten sonra Gönen Devlet Hastanesi'ne taşıdı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından Eylem'in naaşı, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri, baba Sevilen'in kısa bir süre sonra polise teslim olduğunu öğrendi. Şüphelinin emniyetteki ilk ifadesinde, kızını arkadaşının doğum gününe gitmek istediği ve bir erkek arkadaşı olduğundan şüphelendiği için elleriyle boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği ortaya çıktı.

Babası tarafından boğularak katledilen genç kızın acı haberi, ilçede şok ve üzüntüye neden oldu. İşlemlerin tamamlanmasının ardından zanlı Sevilen, adliyeye sevk edildi. Nöbetçi hakimlik tarafından tutuklanan şüphelinin yargılanması, önümüzdeki günlerde Balıkesir Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.