Beşiktaş, Avrupa Ligi play-off turunda Lugano'yu ağırlayacak


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında bu akşam İsviçre ekibi Lugano'yu konuk edecek. İsviçre'de oynanan ve 3-3 sona eren mücadelenin rövanşında rakibine üstünlük sağlayacak taraf UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına geçecek. Siyah-beyazlı

Beşiktaş Lugano Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Beşiktaş, bu akşam İsviçre'nin Lugano takımını UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında konuk edecek. Vodafone Park'ta saat 21.00'de başlayacak olan karşılaşma, Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Radu Petrescu yönetecek.

İsviçre'de 3-3 sona eren ilk maçın rövanşında galip gelen takım UEFA Avrupa Ligi'ne katılacakken, kaybeden takım Avrupa serüvenine UEFA Konferans Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş'ın Tur Atlama Yolları

Beşiktaş, rövanş maçını her türlü galibiyetle kazanarak doğrudan gruplara kalacak. Beraberlik durumunda uzatma süreleri oynanacak ve skor hâlâ eşitse penaltı atışlarına geçilecek. Uzatma veya penaltı atışlarını kazanan takım tur atlayacak.

Beşiktaş'ın olası bir mağlubiyetinde Lugano gruplara çıkmaya hak kazanacak.

İlk Maçın Sonucu

Deplasmanda oynanan ilk maçta 3-1 öne geçen Beşiktaş, sonrasında Lugano'nun peş peşe attığı gollere engel olamadı ve mücadele 3-3 berabere sona erdi. Bu sonuç, Beşiktaş'ın bu sezonki ilk resmi beraberliği oldu.

Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenen Beşiktaş, ligdeki ilk iki maçında Samsunspor'u 2-0 ve Antalyaspor'u 4-2 mağlup etmişti.

Tahmini Beşiktaş 11'i

Mert Günok
Rachid Ghezzal
Emrecan Uzunhan
Valentin Rosier
Gedson Fernandes
Josef de Souza
Cyle Larin
Dele Alli
Wout Weghorst


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.