Beşiktaş, İtalya'nın geleceğini transfer etti


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Son güncelleme: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Kartal’ın yeni umudu Cher Ndour, İtalya U21 Milli Takımı’nın değişmez isimlerinden biri. Hedefini A milli takım olarak belirleyen Ndour bu sebeple hem daha fazla süre alıp hem de kendini göstereceği bir takım olan Beşiktaş’ı tercih etti.

Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı: Cher Ndour

Beşiktaş, transfer döneminin son günlerinde genç yetenek Cher Ndour'u Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattı. Atalanta altyapısından yetişen ve Benfica'da kısa süreli bir macera yaşayan Ndour, 19 yaşında dünyanın en büyük kulüplerinden biri olan Paris Saint-Germain'e imza atmıştı. Genç oyuncunun hedefi, PSG'de düzenli forma şansı bulmak ve kendini göstermekti, ancak işler umduğu gibi gitmedi. Fransa'da beklediği şansı bulamayınca gözünü Türkiye'ye ve Beşiktaş'a dikti.

Ndour, Beşiktaş'a çabuk adapte olması bekleniyor. Zira Beşiktaş'ta eski Benfica takım arkadaşı Rafa Silva ile yeniden bir araya geldi. Ayrıca İtalyan olması sebebiyle, İtalya'nın yıldız golcüsü Ciro İmmobile ile yakın bir ilişki kurması kolay olacak.

20 yaşındaki Ndour, İtalya'nın alt yaş kategorilerinde forma giymiş ve İtalya U21 Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşamış bir isim. Hatta Ndour, U21 Elemeleri'nde Türkiye'ye karşı iki maçta da 90 dakika forma giymişti.

Hedefi A Milli takım olan Ndour, daha fazla süre alıp kendini Avrupa'da gösterebileceği bir takım arayışındaydı ve Beşiktaş'ı tercih etti. 1.90 metre boyundaki genç futbolcu, uzun boyu ve güçlü fiziğinin yanı sıra çok yumuşak bileklere sahip. Özellikle orta sahadan yaptığı driplingler ve uzaktan attığı şutlar oldukça etkili. Orta sahanın merkezinde ve forvet arkasında görev alabilen Ndour, 6 numaradan dikine çıkmayı seven, oyun kurulumunda aktif rol alan bir oyuncu.

Beşiktaş'a transferinin perde arkasında önemli bir detay var. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, Ndour için eski takım arkadaşı ve PSG'nin çalıştırıcısı Luis Enrique'yi aradı. Enrique'nin olumlu referansı, transferin gerçekleşmesinde büyük rol oynadı.

Beşiktaş, Ndour'un genç yaşına rağmen deneyimli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyor. Kulüp, Ndour'un Beşiktaş'ın hücum oyununa yeni bir dinamizm katacağına ve kısa sürede taraftarların gözdesi olacağına inanıyor. Beşiktaşlı taraftarlar, Ndour'un performansından büyük beklentiler içinde.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

fenerbahçe lille şampiyonlar ligi gazetehaberleri