Beşiktaş'ta Mustafa Erhan Hekimoğlu şov! Hem attı hem attırdı


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Beşiktaş, kamptaki son hazırlık maçında Grazer AK takımını 5-1 mağlup ederken siyah beyazlıların genç yeteneği Mustafa Erhan Hekimoğlu, performansıyla göz doldurdu. 

Hollandalı teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un yönetimindeki Beşiktaş, yurt dışındaki hazırlık kampının son maçında Avusturya temsilcisi Grazer AK ile karşı karşıya geldi. Sportplatz Lannach Stadyumu'nda gerçekleşen mücadelede, Beşiktaş'ın en dikkat çekici oyuncularından biri Mustafa Erhan Hekimoğlu oldu. Genç futbolcu, kulübün altyapısından yetişmiş ve yakın zamanda yeni bir sözleşme imzalamıştı. Attığı goller ve sergilediği performansla beğeni topladı.

Maçın 3. dakikasında geriye düşen Beşiktaş, 10. dakikada Semih Kılıçsoy'un asistinde Hekimoğlu'nun attığı golle eşitliği sağladı. Bu, genç forvetin Beşiktaş A Takımı ile kaydettiği ilk golüydü. 17 yaşındaki ve 1.86 boyundaki Hekimoğlu, ilk golünden sadece 3 dakika sonra tekrar sahneye çıkarak Beşiktaş'ı öne geçirdi. 13. dakikada Milot Rashica'nın pasını alıp ceza sahası içinde sağ çaprazdan yaptığı sert vuruşla ikinci golünü attı.

Mustafa, Grazer AK savunmasına zor anlar yaşatırken, 20. dakikada Rashica'nın golünde de asist yaparak performansını taçlandırdı. Beşiktaş, altyapısından yetişen bu yeteneğin sözleşmesini 2026-27 sezonu sonuna kadar uzattığını duyurdu. Kulübün Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Hekimoğlu ile buluşarak ona yeni döneminde başarı dilediği belirtildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

beşiktaş Mustafa Erhan Hekimoğlu futbol