Beşiktaş'tan Barcelona'ya 10 milyon Euro'luk teklif: 20 yaşındaki stoperi istediler


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Sol stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Barcelona'nın genç oyuncusu Mika Faye'yi kadrosuna katmak için Katalan kulübüne teklif yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş, sol stoper arayışlarına devam ediyor ve gözler Barcelona'nın genç yeteneği Mika Faye'ye çevrilmiş durumda. Siyah beyazlıların, Katalan ekibine 20 yaşındaki Senegalli stoper için 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu iddia ediliyor.

İspanyol basınından Sport'un haberine göre, Barcelona'nın Faye'nin bonservisi için 15 milyon Euro talep ettiği ancak bu rakamın Beşiktaş'ın ısrarları karşısında aşağıya çekilebileceği ifade ediliyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un genç stoperi kadrosuna katmak için ısrarcı olduğu ve Faye'ye iyi bir sözleşme teklif etmeye hazır olduğu söyleniyor. Hatta Barcelona'ya, Faye'nin gelecekte tekrar kulübe dönmesi için geri satın alma opsiyonu da sunulabilir.

Faye'ye Beşiktaş'ın yanı sıra Rennes, Inter ve Porto da ilgi gösteriyor. Ancak Inter, farklı bir sol stoper arayışına yöneldiği için bu transferden çekildi.

Bu arada, Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst'un, eski bir arkadaşı olan Barcelona Sportif Direktörü Deco ile görüşerek bir diğer sol ayaklı stoper Clement Lenglet'i transfer etmek istediği de ortaya çıktı. Ancak Fransız stoperin Türkiye'ye gitmek istememesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Lenglet, Avrupa kupalarında mücadele etme fırsatı sunan Porto'ya daha sıcak bakıyor.

Faye'nin transferi için rekabet oldukça yoğun. Beşiktaş'ın teklifini geri çevirmeyen Barcelona'nın, genç stoper için en yüksek teklifi veren kulüple anlaşma sağlayacağı tahmin ediliyor. Ancak Beşiktaş'ın Van Bronckhorst'un isteği ve sunduğu cazip tekliflerle bu transfer yarışında öne çıkma ihtimali de yüksek görünüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.