Beşiktaş, transferde mutlu sona yakın!


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Süper Lig'de ikide iki yaparak liderliğini sürdüren Beşiktaş, transferde son adımları atmak için harekete geçti.

Beşiktaş, Kanat Transferini Sonlandırdı: Angelo İstanbul'a Geliyor!

Beşiktaş, sezon başından beri devam eden kanat transfer arayışında nihayet mutlu sona ulaştı! Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen Memphis Depay ve Angelo arasında tercihini yaparak, Chelsea forması giyen genç yıldız Angelo'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in de onayını alarak, menajerlerin önerdiği Memphis Depay'dan ziyade Chelsea'den Angelo'yu transfer etme yolunda ilerledi. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya varıldı ve Angelo, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş ile sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, Angelo'yu 1 yıllık kiralık anlaşma ile kadrosuna katıyor. Genç yıldızın Beşiktaş formasıyla büyük bir heyecan yarattığı ve taraftarların da Angelo'nun performansını merakla beklediği biliniyor.

Angelo Kimdir?

Angelo, 2001 doğumlu genç bir kanat oyuncusu. Chelsea'nin alt yaş kategorilerinde yetişen Angelo, geçtiğimiz sezon çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderildi. Genç oyuncunun, dribling yeteneği, hız ve pasları ile dikkat çektiği ve gelecek vadeden bir oyuncu olduğu belirtiliyor.

Beşiktaş'ın Kanat Sorunu Çözülecek mi?

Beşiktaş, geçtiğimiz sezon özellikle kanat bölgesinde yaşanan eksiklik nedeniyle sıkıntılar yaşamıştı. Depay'ın transferi gerçekleşmediği için Angelo'nun gelmesi Beşiktaş'ın kanat bölgesindeki sorunlarına çözüm olup olmayacağı ise merak konusu. Angelo'nun Beşiktaş'ta nasıl bir performans sergileyeceği ve takıma ne gibi katkı sağlayacağı ise önümüzdeki sezonun ilk maçlarında ortaya çıkacak.

Beşiktaş'ın Transfer Politikası

Beşiktaş'ın bu transferle birlikte transfer çalışmalarına devam edeceği ve kadroya daha fazla takviye yapılacağı belirtiliyor. Siyah-beyazlıların özellikle defans ve orta saha bölgelerine takviye yapmaya çalıştığı biliniyor. Beşiktaş'ın transfer politikasının sonucunda nasıl bir kadro ortaya çıkacağı ve yeni sezonda hangi hedefleri gerçekleştireceği merak konusu.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

süperlig Beşiktaş transfer