Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ulaşıma kapandı


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberleri İnternet - Bolu Dağı Tüneli'nin uzatılması çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasındaki 23 kilometrelik güzergahın İstanbul yönü, ulaşıma kapatıldı. Sürücüler Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yö

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'nin Ankara yönü, geçtiğimiz yıl heyelan riskine karşı 90 metre uzatılmıştı. Şimdi ise İstanbul yönünün de 67 metre uzatılması planlanıyor. Bu çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli'nin İstanbul yönü, sabah saatlerinde ulaşıma kapatıldı. Karayolları ve polis ekipleri, Anadolu Otoyolu'nun Abant gişeleri mevkiinde dubalarla ayrılan yolda sürücüleri D-100 kara yoluna yönlendirdi.

Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendirilen sürücüler, daha sonra Kaynaşlı gişelerinden tekrar otoyola bağlanabilecek. Tünel tüpünün uzatılması ve viyadüklerde gerçekleştirilecek derz çalışmaları nedeniyle Anadolu Otoyolu'nun Abant ile Kaynaşlı gişeleri arasında kalan 23 kilometrelik güzergahın 19 Eylül'e kadar kapalı kalması öngörülüyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Bolu Bolu Dağı Dolu Dağı Tüneli