Bursa'da evlat dehşeti: Babasını döverek öldürdü


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberleri İnternet - Bursa'nın İnegöl ilçesinde Ufuk A. (27), tartıştığı babası Cihangir A.'yı (51) darbederek öldürdü. Cihangir A.'nın cansız bedeni eve gelen eşi Aysel A. (47) tarafından bulunurken, Ufuk A. gözaltına alındı. 

Sakin bir yaz akşamı, saat 22.00'da Mahmudiye Mahallesi'ndeki altı katlı bir apartmanın beşinci katındaki dairede korkunç bir trajedi yaşandı. Aysel A., işten yorgun argın eve döndüğünde, oturma odasında hareketsiz yatan eşini buldu.

Panik içinde polisi ve sağlık ekiplerini aradı. Sağlık görevlileri geldiğinde, Cihangir A.'nın yüzündeki ve başındaki darbeler sonucu hayatını kaybettiğini tespit ettiler.

Olay yerine gelen polis memurları, apartmanda halen bulunan oğlu Ufuk A.'yı gözaltına aldı. Polis merkezinde alınan ifadesinde Ufuk A., babasıyla tartıştığını ve onu darbederek öldürdüğünü itiraf etti.

Polis, cinayet soruşturmasına başladı. Cihangir A.'nın cansız bedeni, otopsi için hastaneye kaldırıldı. Ufuk A., babasını kasıtlı olarak öldürmekle suçlandı ve tutuklandı.

Mahalle sakinleri şoktaydı. Cihangir A.'nın ailesiyle iyi bir ilişkisi olduğu, Ufuk A.'nın ise sakin ve saygılı bir genç olarak tanındığı söyleniyordu. Böyle bir olayın mahallelerinde meydana gelmesi herkesi üzdü.

Soruşturma ilerlerken, Ufuk A.'nın neden babasını öldürdüğü henüz bilinmiyordu. Ancak aile içindeki bazı anlaşmazlıkların cinayette rol oynayabileceği düşünülüyordu.

Mahmudiye Mahallesi'ndeki bu korkunç cinayet , bir ailenin parçalanmasının ve bir hayatın trajik bir şekilde sonlanmasının üzücü bir hikayesi haline geldi. Soruşturmanın ayrıntıları ortaya çıktıkça, bu olayın gerçek nedeni ve faili adalete teslim edilecekti.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

darp bursa baba cinayet