Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Şule Yüksel Şenler paylaşımı


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Huzur Sokağı romanıyla hatırlanan yazar Şule Yüksel Şenler'i vefatının 5 yılında andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şule Yüksel Şenler'i Anma Mesajı

Ömrünü aklıselim, kalbiselim, zevkiselim nesiller yetiştirmeye adamış, eserleriyle, mücadele ve imtihanla geçen hayatıyla pek çok gence ilham veren, cesaret aşılayan Şule Yüksel Şenler Hanımefendi'yi ebedî âleme irtihalinin 5'inci yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum.

Şule Yüksel Şenler, kalemini inancıyla birleştiren öncü bir isimdi. Gençlerin kalbine dokunan eserleri, doğruluk, adalet ve hakikat mücadelesinin önemini vurguladı. İdeallerini cesaret ve zarafetle savundu, bizlere insan olmanın özünü hatırlattı.

Mirası, bugün Şule Yüksel Şenler Vakfı aracılığıyla yaşatılmaya devam ediyor. Vakıf, Şenler'in ömrünü adadığı herkes için adil bir dünya hayalini yeni nesillerin kalbine nakşediyor.

Özellikle gençlerimiz, Şule Yüksel Şenler'in fikirlerine ve ideallerine sıkı sıkıya sarılmalıdır. Onun cesareti, adaleti ve doğruluğu savunma azmi, geleceğimiz için yol gösterici olmalıdır.

Şule Yüksel Şenler'i özlemle yâd ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Ruhu şad olsun.

Emine Erdoğan'ın Sosyal Medya Paylaşımı

Bir neslin kalbine dokunan, inancı ile kalemini bir araya getirip öncü ruhuyla derin izler bırakan Şule Yüksel Şenler'i vefat ının yıl dönümünde rahmetle anıyorum.

Şule abla bizlere, insan olmanın özünde yatan doğruluk, adalet ve hakikat için mücadele etmeyi, ideallerini cesaret ve zarafetle savunabilmeyi öğretti. Ne mutlu ki bugün, mirasını yaşatmak için kurduğumuz Şule Yüksel Şenler Vakfı, ömrünü adadığı herkes için adil bir dünya hayalini yeni nesillerin kalbine nakşediyor.

Bilhassa gençlerimizin, onun fikirlerine ve ideallerine sıkı sıkıya sarılmasını temenni ediyor, Şule ablayı özlemle yad ediyorum.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

cumhurbaskani erdogan sule yuksel senler vefat