Cumhurbaşkanı Erdoğan: İzmir Körfezi'nde çevre felaketi var


Google News

Yayınlama: 1 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberleri - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lafla çevrecilik yapmıyoruz. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız. İzmir Körfezi'ni

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın Gölcük Açılış Töreni Konuşması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli 'nin Gölcük ilçesinde Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi, teleferik ve TOKİ konutları ile diğer projelerin açılış törenine katıldı.

Başkan Erdoğan konuşmasına katılımcıları selamlayarak başladı ve "Bu anlamlı buluşmada, bu muhteşem güzel hastanemizi tüm Gölcük'ün, Kocaeli 'nin emrine amade kılıyoruz." dedi.

Daha sonra 21. İmam Hatipliler Kurultayı'na katıldığını kaydeden Erdoğan, "Muhabbetin ve kardeşliğin hakim olduğu muhteşem bir atmosferde, yüreği ülkesi ve milleti için çarpan gençlerimizle bir araya geldik." sözleriyle gençlere olan güvenini vurguladı.

Depreme Hazırlık Türkiye İçin Bir Beka Meselesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan , 1999 Marmara Depremi'nde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak depreme hazırlığın Türkiye için bir beka meselesi olduğunu belirtti. "Hükümet olarak bunun gereğini yerine getiriyoruz. Milletimizin bir daha benzer acılar yaşamaması adına devletimizin tüm imkanlarını seferber etmiş durumdayız." ifadelerini kullandı.

Kamu Yatırımları 350 Milyar Lirayı Buluyor

Erdoğan, Kocaeli 'nin gelişimi için yaptıkları yatırımlara değindi ve "Kamu olarak Kocaeli 'ye yaptığımız yatırımların güncel tutarı 350 milyar lirayı buluyor." dedi. Altyapıdan sosyal konutlara kadar çok sayıda projenin devam ettiğini ve Gebze-Darıca Sahil Metro Hattı ile Kocaeli Kuzey Hızlı Raylı Sistemi Hattı gibi önemli projelerin hayata geçeceğini belirtti.

İzmit Körfezi'ni Temizliyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan , çevre sorunlarına da değinerek "İzmit Körfezi'ni temizliyoruz. Mavi suları tekrar eski berraklığına kavuşturuyoruz. Lafla çevrecilik yapmıyoruz." dedi. Gezi olaylarına tepki gösteren Erdoğan, "3-5 ağacın yeri değişti diye sokakları yakıp yıkanların durumunu görüyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, konuşmasının ardından yapımı tamamlanan projelerin açılışını gerçekleştirdi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kocaeli izmir körfezi