Diken


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Bu sezon yeni formatta oynanacak UEFA Konferans Ligi’nde Başakşehir'in lig aşamasındaki rakipleri belli oldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin grup aşamasında mücadele edecek olan İstanbul Başakşehir'in rakipleri belirlendi. Monaco'da gerçekleştirilen kura çekiminde Başakşehir, ikinci torbadan yer alırken rakipleri şu şekilde sıralandı:

Kopenhag (Danimarka)
Heidenheim (Almanya)
Rapid Wien (Avusturya)
Cercle Brugge (Belçika)
Petrocub (Moldova)
Celje (Slovenya)

Avrupa Konferans Ligi mücadelesi 3 Ekim'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatı doğrultusunda, Adana'nın Sarıçam ilçesinde Ferdi Tayfur Müzesi ve Sanat Parkı inşa edilecek.

Jandarma Genel Komutanlığı, Gezi Parkı protestoları davası tutuklusu Tayfun Kahraman'a kötü muamele iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Komutanlık, olaya dair haberlerde yer alan iddiaların gerçek dışı olduğunu ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın itibarını zedelemeyi amaçladığını belirtti.

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi B Grubu'ndaki Galler ve İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu. Takım, 6 Eylül'de Galler'e konuk olacak, 9 Eylül'de ise İzmir'de İzlanda'yı ağırlayacak.

Pazarkule Sınır Kapısı'nda yapılan kontrollerde, Türkiye'ye giriş yapmaya çalışan bir otomobilde kanguru, alpaka, papağan, uçan sincap ve Patagonya marası gibi egzotik hayvanlar ele geçirildi.

Üzücü bir haber olarak, Üsküdar merkezinde artık yalnızca bir meyhane kaldığı öğrenildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Başakşehir'in UEFA Konferans Ligi