DİYARBAKIR'DA KAYBOLAN NARİN BULUNDU MU? Narin bulundu mu, nerede? Narin Güran kimdir, kaç yaşında?


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Narin Güran ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Diyarbakır'da 21 Ağustos tarihinden itibaren aranan 8 yaşındaki Narin'i kaybı ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Son olarak Diyarbakır Valiliği'nden 'Narin Güran'ın cenazesi bulundu

Yoğun arama çalışmalarına rağmen, 8 yaşındaki Narin Güran'dan hala haber alınamadı. 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde bir Kur'an kursundan ayrıldıktan sonra gözden kayboldu.

Arama çalışmaları, jandarma, AFAD, belediyeler ve gönüllüler de dahil olmak üzere çok sayıda ekip tarafından yürütülüyor. Helikopterler de havadan destek sağlıyor. Şu ana kadar yaklaşık 9 bin 300 araç kontrol edildi.

Arama sırasında bir çocuk terliği bulundu ancak daha sonra Narin'e ait olmadığı anlaşıldı. Görgü tanıklarının anlatımlarına göre Narin, arkadaşlarıyla okuldan ayrıldıktan sonra evine doğru yola çıktı ancak bir daha görülmedi.

Valilik, Narin'in kan lekeleri içeren kayalıklar üzerinde ölü bulunduğu iddialarını yalanladı. Ayrıca sosyal medyada kızın cenazesinin bulunduğuna dair paylaşımların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Ekimler, mısır ve pamuk tarlalarını da dahil olmak üzere geniş bir alanda arama yapıyorlar. Sulama kanallarında da dalgıçlar görev aldı. Arama çalışmaları, Narin'in bulunana kadar devam edecek.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

narin narin guran kayip narin