Dünyayı gezen motosiklet tutkunu YouTuber Tatiana Rusozolina Muğla'da hayatını kaybetti


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Haberleri - Muğla'nın Milas ilçesinde aynı yöne giden iki motosikletin çarpıştığı kazada, dünya turuna çıkan Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina (38), hayatını kaybetti, diğer sürücü Onur Obuk (29) ağır yaralandı.

Bir kaza, dün saat 17:30 civarında Söke-Milas karayolunda meydana geldi. Milas yönüne giden Onur Obuk'un kullandığı 01 ATM 970 plakalı motosiklet, Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina'nın kullandığı 4898 AM 55 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki motosiklet de savruldu ve bariyerlere çarptı.

Bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ozolina'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Ağır yaralanan Onur Obuk, hemen Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Obuk'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Tatiana Ozolina'nın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Ozolina'nın, dünya turu yapmak amacıyla yola çıktığı ve bu kapsamda Türkiye'ye geldiği öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Tatiana Rusozolina Muğla kaza