Dünyayı gezen Rus YouTuber, Türkiye'de motosiklet kazasında öldü


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Muğla’nın Milas ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında, ünlü Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina hayatını kaybetti.

Motosikletiyle dünyayı gezen Rus YouTuber ve moto Vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina, Muğla'da geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Milas-Söke karayolunda meydana geldi. Aldığımız bilgilere göre, Söke'den Milas istikametine seyreden üç motosikletten ikisi bir tır ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosikletlerden biri yolun sağındaki refüje, diğeri ise orta refüje savruldu. Kazayı gören tanıklar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı.

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Rus YouTuber Tatyana Ivanovna Ozolina'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Diğer yaralı sürücü ise ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Tatyana Ivanovna Ozolina, Rusya'nın en popüler motosiklet vlog kanallarından birinin sahibiydi. TikTok'ta 5 milyon, YouTube'da 2 milyon ve Instagram'da 1 milyon takipçisi bulunan Ozolina, motosiklet tutkusunu ve maceralarını geniş bir kitleyle paylaşıyordu. Türkiye turu sırasında geçirdiği kaza, takipçileri ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.