2021 MSÜ sınavı ne zaman? MSÜ tarihleri belli oldu mu?


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Milli Savunma Üniversitesi'nde eğitim alıp TSK'da kariyer yapmak isteyen adaylar MSÜ sınavına hazırlanıyor. Genç adaylar tarafından MSÜ sınav tarihleri merak ediliyor. Peki MSÜ sınavı ne zaman?

TSK'da kariyer yapmak isteyen milyonlarca genç, MSÜ sınav tarihlerinin ne zaman olduğunu araştırıyor.

Üniversite hayallerine ve gelecek planlarına farklı bir pencere açan Milli Savunma Üniversitesi, binlerce gencin hedefi olmuş durumda. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde meslek sahibi olmak isteyenler, bu üniversiteye girebilmek için gece gündüz demeden sınava hazırlanıyor. Aynı zamanda bu süreçte MSÜ başvuru ve sınav tarihleri de sıkça araştırılıyor. MSÜ sınavı hakkında merak edilenleri bu yazımızda topladık.  

Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) için başvurular 23 Şubat 2021'e kadar devam ediyor.

Peki, 2021 MSÜ sınavı ne zaman?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için başvurular 23 Şubat'a kadar ÖSYM'nin kurumsal internet sayfasından ya da ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi mobil aplikasyonuyla yapılabiliyor.

İşte, 2021 MSÜ sınav tarihi...


Sınav ne zaman?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi'nden (ÖSYM) paylaşılan bildiriye göre, MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı'nın 2021 dönemi 4 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.


Başvuru süreci

Sınava girecek adaylar, sınav başvurularını ÖSYM Başvuru Merkezleri yoluyla ya da kişisel olarak ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" kurumsal internet sayfasından veya

ÖSYM Aday İşlemleri mobil uygulamasından 23 Şubat'a kadar yapılabiliyor.

Sınava başvuru yaparken HES kodu bilgisi istendiği için adayların, sınav başvurusu yapmadan veya başvuru merkezlerine başvurmadan önce HES kodunu alması gerekiyor.

Sınavla alakalı detaylı bilgi 2021-MSÜ sınav kılavuzunda bulunuyor.

Adayların ÖSYM'nin kurumsal internet sitesinden kolaylıkla ulaşabileceği kılavuzu dikkatle incelemesinde fayda var.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
MSÜ Sınav ÖSYM