Ekonomi ve siyaset gündemi - 19 Ağustos 2024


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Ekonomi ve siyaset gündeminde öne çıkanlar...

Günün Önemli Gelişmeleri: 14-15 Temmuz 2023

Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün partisinin genel merkezinde düzenlenecek Merkez Yönetim Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda, ülkenin gündemindeki önemli konuların ele alınması ve gelecek stratejilerin belirlenmesi bekleniyor. (Ankara/14.00)

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün AK Parti Genel Merkezi'ndeki Dünya İnsani Yardım Günü Programı'na katılacak. Ardından akşam saatlerinde CerModern'de düzenlenecek Kristal Ayaklar Ödül Töreni'nde yer alacak. (Ankara/14.00/19.30)

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, yarın Bursa'da yoğun bir program gerçekleştirecek. Yenişehir ilçesinde esnafı ve belediye başkanlığını ziyaret ettikten sonra, Karacabey ilçesinde çiftçilerle bir araya gelecek. Ardından da Karacabey Belediye Başkanlığı'na ziyaret gerçekleştirecek. (Bursa/15.15/15.45/18.00/18.30)

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırıları ve İsrail-Lübnan sınır hattındaki gerilim tüm dünyanın dikkatini çekmeye devam ediyor. Bölgedeki son gelişmeler yakından takip ediliyor. (Gazze/Kudüs/Beyrut)

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın Azerbaycan'da Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile bir araya gelecek. Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin güçlendirilmesi ele alınacak. (Bakü)

Gündem

İzmir, Aydın, Manisa, Uşak ve Muğla'daki orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. İtfaiyeciler, hava araçları ve gönüllüler yoğun çaba göstererek yangınların kontrol altına alınması için mücadele ediyor. Son gelişmeler ve yangınların etkisi yakından takip ediliyor.

Ek Bilgiler

Yukarıda verilen bilgiler, güncel haber kaynaklarından derlenmiş olup, değişime tabi olabilir.

Olayların daha detaylı bilgi ve analizleri için ilgili haber kaynaklarını takip etmenizi öneririz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.