BİM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? BİM saat kaça kadar açık? İşte BİM çalışma saatleri


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

BİM saat kaçta açılıyor, saat kaça kadar açık ve kaçta kapanıyor diye merak ediyorsanız BİM market çalışma saatleri bu haberimizde...

BİM saat kaçta açılıyor? BİM saat kaçta kapanıyor? BİM çalışma saatleri nasıldır?

Mart ayında yapılan kabine toplantısı sonucu açıklanan koronavirüs tedbirleri kapsamında 81 şehirde yerinden uygulama işlemi başlatıldı. Covid-19 vaka sayılarına istinaden şehirlerde belirli kısıtlamalar ve tedbirler hayata geçirildi. Bu tedbirlerin içinde marketlerin aktif mesai saatleri de farklılık gösteriyor.

Peki BİM saat kaçta açılıyor? BİM saat kaçta kapanıyor diye merak ediyorsanız işte bu soruların cevapları...

Pek çok alışveriş sever son güncellemelerden sonra BİM açılış ve kapanış saatlerini araştırıyor.

Sağlık Bakanlığı ve Covid-19 kapsamında oluşturulmuş olan Bilim Kurulu'nca belirlenen kriterlere göre şehirler 4 farklı risk grubunda (düşük, orta, yüksek, çok yüksek) sınıflandırılarak koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde önlem seviyeleri risk gruplarına ve sınıflarına göre şekillenecek.

Açıklanan genelgede, önceki tarihlerde açılış-kapanış saatlerinde değişiklik yapılan iş yerlerinin de (bakkal, market, manav, kasap, berber, kuaför ve güzellik salonu, terzi, ayakkabıcı vb.) açılış-kapanış saatlerinin düşük, orta ve yüksek risk sınıfındaki şehirlerde 07.00-20.00 arası olarak açıklandı.

Peki BİM saat kaçta açılır? BİM saat kaçta kapanır?


BİM çalışma saatleri

BİM hafta içi ve cumartesi günleri düşük, orta ve yüksek risk sınıfında bulunan şehirlerde 07.00- 20.00 açık olacak. Çok yüksek risk grubunda bulundan şehirlerde ise çalışma saatleri 10.00-17.00 arası olacak şekilde açıklama yapıldı.

BİM şubeleri pazar günleri yalnızca sokağa çıkma yasağı uygulanan yüksek ve çok yüksek risk sınıfında bulunan şehirlerde 10.00- 17.00 saatleri arasında açık olacak. Düşük ve orta risk grubunda olan bölgelerde de pazar günleri BİM mağazaları 07.00-20.00 saatleri arasında aktif olarak çalışıyor olacak.



Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
BIM