FECİ KAZA || Babanın aracı durdurma çabası yetmedi, anne öldü ve 1 yaşındaki kızı yaralı! | VİDEO


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son Dakika Türkiye Gündem Haberleri - Antalyanın Alanya ilçesinde el freni boşalan safari aracının uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada anne hay...

Sugözü Mahallesi Kütürüp Caddesi'ndeki korkunç kaza , 18.30 sıralarında meydana geldi. 31 yaşındaki Esma Alıcı, eşi Emre Alıcı ve 1 yaşındaki kızları F. E. A. ile birlikte 07 AYK 819 plakalı safari araçlarında gezintiye çıkmışlardı. Yaşanan felaket, aracın çalışmamasıyla başladı. Aracı kontrol etmek için araçtan inen Emre Alıcı'nın şoku, el freninin boşalmasıyla geldi. Bir anda hareket eden cip, kontrolden çıktı. Emre Alıcı, tüm gücüyle fren pedalına basarak aracın hareketini durdurmaya çalıştı, ancak nafileydi.

Cip, önce duvara çarptı, sonra hızla yokuş aşağı geriye doğru sürüklendi ve sonunda uçurumdan yuvarlandı. Emre Alıcı, cipin uçurumdan yuvarlanmak üzereyken çarpmanın etkisiyle aracın dışına fırladı. Esma Alıcı ve küçük kızları F. E. A. ise, metrelerce yükseklikten inşaat malzemelerinin üzerine düşen araçta kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, araçta sıkışan Esma Alıcı'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Küçük F. E. A. ise ağır yaralı olarak Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ve çocuk cerrahisi bölümünde tedavisine başlandı. Olay yerindeki yakınları ise acı haberle sinir krizi geçirdi.

Esma Alıcı'nın cansız bedeni, savcılık incelemelerinin ardından adli tıp morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kazanın korkunç anları, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera kayıtları, aracın bir anda hareket etmeye başlamasını, Emre Alıcı'nın aracın kontrolünü ele geçirmek için çırpınışını ve aracın uçurumdan yuvarlanmak üzereyken gözden kaybolmasını gözler önüne serdi.

Kaza, bir kez daha güvenlik önlemlerinin önemini gözler önüne serdi. Araçların düzenli bakımlarının yapılması, el frenlerinin düzenli olarak kontrol edilmesi ve güvenlik ekipmanlarının kullanımı, yaşanabilecek faciayı önlemenin en önemli yollarından biri. Bu acı olay, bir aile için yaşanan büyük bir kayıp ve hayatın ne kadar kırılgan olduğunu bir kez daha hatırlattı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

haberler haber son-dakika antalya alanya kaza olu yarali