Fenerbahçe - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Alanyaspor maçı hangi kanalda? (İlk 11)


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe ve Alanyaspor karşı karşıya geliyor. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, taraftarı önünde Alanyaspor karşısında üç puana ulaşmayı hedefliyor. Fenerbahçe - Alanyaspor mücadelesini Mehmet Türkmen yö

Fenerbahçe, sezonun ilk maçında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup ederek sezona iyi bir başlangıç yaptı. Ancak ikinci haftada Göztepe ile berabere kalarak puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta ise Çaykur Rizespor'u farklı bir şekilde geçerek 5-0'lık bir galibiyet elde etti.

Fenerbahçe'nin en dikkat çeken oyuncuları arasında Saint-Maximin, Dzeko, Szymanski ve Tadic yer alıyor. Bu oyuncular son haftalarda yükselen performanslarıyla dikkat çekiyorlar. Özellikle Dzeko, Fred, Tadic ve Maximin, geride kalan 3 haftada takımın en fazla gol atan oyuncuları oldular.

Fenerbahçe'nin rakibi Alanyaspor ise ligde henüz galibiyet alamadı. Takım, Fatih Tekke yönetiminde ligde mücadele ediyor.

Fenerbahçe - Alanyaspor maçı 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00'da oynanacak. Maç beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında hata yapmak istemiyor ve galibiyet hedefliyor. İki takım bugüne kadar ligde 16 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 9 kez sahadan galip ayrılırken, Alanyaspor ise 3 kez galip geldi. Diğer 4 maç ise berabere sonuçlandı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.