Fenerbahçe'de Jose Mourinho'dan Fred ve Szymanski'ye övgü, hakeme ve VAR'a tepki


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - Fenerbahçe teknik direktörü Jose Mourinho, 5-0 kazandıkları Çaykur Rizespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Mourinho: "50 Maç Var, 11 Oyuncuyla Değil Takımla Mücadele Ediyoruz"

Çaykur Rizespor deplasmanından farklı bir galibiyetle dönen Fenerbahçe 'de teknik direktör Jose Mourinho , maçın ardından önemli değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, 5-0'lık galibiyetten ziyade takım olgusuna dikkat çekerek, uzun ve zorlu maratonda sadece 11 oyuncuyla değil, tüm takımla mücadele edeceklerini vurguladı.

"50 Maç İçin Tek Yol: Takım Olmak"

Mourinho, "Önümüzde yaklaşık 50 maç var. Bu denli uzun bir maratonda sadece 11 oyuncuya değil, bir takıma ihtiyacınız oluyor. Aksi halde bunun altından kalkamazsınız. Ancak takım dengeli ve uyumlu olduğunda zorluklarla daha rahat başa çıkabiliyorsunuz." sözleriyle takım olmanın önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

Fred Farkını Ortaya Koydu: "3 Gol İçin Değil, Dinamizm İçin Önemli"

Brezilyalı yıldız Fred'in performansından oldukça memnun olan Mourinho, oyuncusunun attığı 3 golden ziyade takıma kattığı dinamizme dikkat çekti. Deneyimli teknik adam, "Fred kenara geldiğinde aramızda şakalaşıyorduk. Daha önce eksikliğini dile getirmiştim. Ama 3 gol attığı için değil, muhtemelen hayatı boyunca bir daha 3 gol atmayacak. Önemli olan takıma kattığı dinamizm, o gerçekten çok farklı bir oyuncu." şeklinde konuştu.

Szymanski Övgüsü: "Keşke 3 Tane Olsa!"

Maçın bir diğer yıldızı Szymanski için de övgülerde bulunan Mourinho, "Elimizde bir tane Szymanski olması üzücü. Keşke iki tane olsa, ikisini de oynatırdım. Hatta üç tane olsa, üçünü de oynatırdım! İlk dakikadan son dakikaya kadar inanılmaz bir performans sergiledi." dedi.

Taraftarlara Mesaj: "Kaybettiğimizde de Kazandığımızda da Birlikteyiz"

Maç sırasında tribünden gelen İsmail Yüksek tezahüratlarına da değinen Mourinho, "Taraftarların İsmail'in adını bağırması beni mutlu ediyor. Ancak unutmamalıyız ki kaybettiğimizde takım olarak kaybediyoruz, kazandığımızda ise takım olarak kazanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hakem ve VAR Performansına Sert Tepki

Maçın hakemi ve VAR performansından ise hiç memnun olmayan Mourinho, "Bugün aynı zamanda çok kötü hakem kararlarına karşı da mücadele ettik. Çok kötü bir VAR performansına şahit olduk. Ancak biz kazandık çünkü iyi bir takımız." diyerek sözlerini noktaladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Fenerbahçe Jose Mourinho Rizespor Szymanski