Fenerbahçe'den 20 milyon Euro'luk transfer harekatı! En-Nesyri sonrası bir bomba daha


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Transfer döneminde adından söz ettiren hamleler yapan ve son olarak Youssef En-Nesyri konusunda prensip anlaşmasını sağlayan Fenerbahçe, transferde dur...

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında iddialı konuma gelmek için transferde hız kesmiyor. Son olarak Sevilla'dan Youssef En-Nesyri'yi renklerine bağlayan sarı-lacivertliler, şimdi de orta sahaya dünyaca ünlü bir yıldız katmaya hazırlanıyor.

Fanatik'in haberine göre; Fenerbahçe yönetimi, Nottingham Forest forması giyen İbrahim Sangare'nin transferi için harekete geçti. Yönetim, 26 yaşındaki Fildişi Sahilli yıldız için 18 milyon Euro artı 2 milyon Euro bonus olmak üzere toplam 20 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Orta sahaya kaliteli bir isim kazandırmak isteyen Fenerbahçe, transfer bütçesinin büyük bir kısmını bu bölgeye ayırmayı planlıyor.

Geçen sezon PSV'den 35 milyon Euro bonservis bedeliyle Nottingham Forest'a transfer olan Sangare'nin sözleşmesi 2028 yılına kadar devam ediyor. 43 kez Fildişi Sahili Milli Takımı forması giyen Sangare, bu maçlarda 11 gol kaydetti. Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösterilen Sangare, bu sezon 24 maça çıkarken 2 gol ve 1 asistle oynadı.

Ibrahim Sangare kimdir?
Ibrahim Sangare, 2 Aralık 1997'de Fildişi Sahili'nin Abidjan kentinde doğdu. Futbola memleketindeki Denguele kulübünde başladı. 2016 yılında Toulouse'a transfer oldu ve 4 yıl burada oynadıktan sonra 7 milyon Euro bonservis bedeliyle PSV'ye imza attı. PSV'de 3 yıl forma giydikten sonra 35 milyon Euro bonservis bedeliyle Nottingham Forest'a transfer oldu. 26 yaşındaki Sangare'nin güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösteriliyor ve 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Premier Lig Youssef En Nesyri Fenerbahçe Nottingham Forest PSV sevilla İngiltere Premier Lig İbrahim Sangare Nottingha Forest Denguele Toulouse Fildişi Sahili Kanarya Abidjan