Fenerbahçe, Lugano maçında sakatlanan Fred'in son durumunu açıkladı!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanşında Lugano ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 2-1 mağlup etmiş ve toplam skoru 6-4'e getirerek bir üst tura yükselmişti. Sarı - lacivertlilerde Fred, maçın ilk yarısında sakatlanarak kenara g

Fenerbahçe ile Lugano arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Fenerbahçe, rakibini 2-1 yenerek 3. Ön Eleme Turu'na yükselmeyi başardı. Maçın ilk yarısında, sarı-lacivertli takımın orta saha oyuncusu Fred, bir sakatlık geçirdi ve İsmail Yüksek ile değiştirildi.

Fenerbahçe, Brezilyalı oyuncu Fred'in son durumu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada, Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Lugano ile oynanan maçta darbe alarak oyundan çıkmak zorunda kalan Fred'in MR görüntülemesinin yapıldığı belirtildi. Görüntüleme sonucunda, oyuncunun sağ diz iç yan bağında hasar tespit edildi ve tedavisine hemen başlandığı açıklandı.

Yıldız futbolcunun sahalardan ne kadar uzak kalacağı da merak konusu oldu. Fred'in sakatlığı nedeniyle en az 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

FENERBAHÇE Fred Sakatlık Lugano