Fenerbahçe'nin galibiyeti Avrupa'da manşetlerde:


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano'yu sahasında 2-1 mağlup edip tur atladığı maç Avrupa basınında manşetlerde yer aldı. Gazeteler, Fenerbahçe'nin zorlandığını ve Edin Dzeko'nun Mourinho'nun imdadına yetiştiğini yazdı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. eleme turundaki zaferine Avrupa basınından geniş yer verildi. Fenerbahçe'nin sahasında Lugano'yu 2-1 yenerek tur atladığı maç, Avrupa'daki gazetelerin manşetlerinde yer aldı.

Portekiz gazetesi *OJogo*, Jose Mourinho'nun takımının Şampiyonlar Ligi yolundaki ilerleyişini vurgularken, *Desporto AO Minuto* maçın gerginlik ve öfkeyle dolu seyrine dikkat çekti. *Zerozero* ise Fenerbahçe'nin maçı çevirmesine ve Mourinho'nun evindeki ilk galibiyetine vurgu yaptı.

İsviçre medyasından *Sapo*, Mourinho'nun takımının tur atlamasını kutlarken, Portekiz gazetesi *A Bola* maçın seyrini vurguladı. İtalyan gazetesi *TuttoMercato*, Fenerbahçe'nin hayalleri yıktığını belirtirken, *Corriere dello Sport* ve *La Gazzetta dello Sport* Mourinho'nun başarısına dikkat çekti.

Fransız gazetesi *L'Equipe*, Fenerbahçe'nin Lille ile eşleşmesine odaklanırken, *FootMercato* ve *Eurosport İtalya* da bu eşleşmeye değindi. *SoFoot* ise Lille ve antrenörü Bruno Genesio'nun Mourinho'nun Fenerbahçe'siyle karşılaşacağına dikkat çekti.

İspanyol gazetesi *Estadio Deportivo*, Edin Dzeko'nun kritik rolüne vurgu yaparken, *AS* ve *Mundo Deportivo* da Dzeko'nun performansını övdü. Alman medyasından *Kicker* ise Dzeko ve Szymanski'nin ev sahibi takımın galibiyetindeki önemine değindi.

Fenerbahçe'nin tur atlamasıyla birlikte, Mourinho'nun Fenerbahçe'si Avrupa basınında ilgi odağı olmaya devam ediyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.