Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası Süper Lig'in en değerli futbolcusu değişti


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Fenerbahçe'den Brighton'a 30 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının ardından, Trendyol Süper Lig'deki en değerli oyuncu da değişti.

Trendyol Süper Lig'in En Değerli Oyuncuları

Fenerbahçe'nin yıldızı Ferdi Kadıoğlu'nun 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton'a transfer olmasının ardından, Türkiye Süper Ligindeki en değerli oyuncular sıralamasında değişiklikler yaşandı.

Transfermarkt verilerine göre, Süper Lig'in en değerli oyuncusu unvanı artık Galatasaray'ın 20 yaşındaki savunma oyuncusu Barış Alper Yılmaz'a geçti. Yılmaz'ın değeri 20 milyon Euro olarak belirlendi.

Yılmaz'ı, aynı değerde olan ancak yaş farkıyla ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'nin forveti Youssef En-Nesyri takip ediyor. En-Nesyri'nin değeri de 20 milyon Euro.

Süper Lig'in en değerli üçüncü oyuncusu ise Fenerbahçe'den milli futbolcu Sebastian Szymanski. Szymanski'nin değeri 19 milyon Euro.

Galatasaray, Süper Lig'in en değerli beş oyuncusundan dördüne sahip. Bu oyuncular; 18 milyon Euro değerindeki Gabriel Sara, Davinson Sanchez ve Allan Saint Maximin ile 17 milyon Euro değerindeki Victor Nellsson.

Galatasaray'ın bir diğer yıldızı Mauro Icardi ise 17 milyon Euro değeriyle Süper Lig'in en değerli dokuzuncu oyuncusu oldu.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred ve Galatasaray'ın Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, 15 milyon Euro değerleriyle Süper Lig'in en değerli 12. oyuncuları konumunda.

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ve Galatasaray'ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu ise 15 milyon Euro değerleriyle Süper Lig'in diğer değerli oyuncuları arasında yer alıyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.