Ferdi Kadıoğlu'nun Brighton'a transferi büyük etki yarattı: Bazı takımlar pişman olacak | Taraftarları heyecanlandırıyor


Google News

Yayınlama: 3 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Spor Haberleri - NEC Nijmegen eski teknik direktörü Adrie Bogers ile BBC Sport Premier Lig yorumcusu Chris Wise, İngiliz ekibi Brighton & Hove Albion ile anlaşan ve sözleşme imzalamak için İngiltere’ye giden Ferdi Kadıoğlu ile ilgili Spor Arena’ya özel aç

Ferdi Kadıoğlu 'nun Brighton 'a Transferi İngiltere'yi Sarstı

204 kez Fenerbahçe forması giyen ve gösterdiği performansla adından söz ettiren milli yıldız Ferdi Kadıoğlu , Premier Lig ekibi Brighton ile bir anlaşma imzaladı. 24 yaşındaki başarılı futbolcu, sözleşme ve sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gitti. Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin peşinde olduğu yetenekli oyuncunun Brighton 'a transferi, İngiliz futbolseverleri arasında büyük heyecan yarattı.

Kadıoğlu'nun NEC Nijmegen'deki eski teknik direktörü Adrie Bogers, oyuncunun teknik özellikleri ve Premier Lig'e uyumuna ilişkin görüşlerini paylaştı. Bogers, "Ferdi, benim dönemimde her zaman hücuma dönük bir orta saha oyuncusu olarak görev yaptı. Teknik olarak yetenekli bir oyuncuydu ve sezgilerine ve tekniğine güvenirdi. Çizgiler arasında oynayarak topu hücuma taşımakta ustaydı. Ayrıca tehlikeli bir futbolcudur ve hem driplingleriyle hem de asistleriyle rakiplerine zarar verebilir."

Kadıoğlu'nun İngiliz futboluna uyum sağlayabileceğini söyleyen Bogers, "İyi bir tekniğe sahip olduğundan, ikili mücadelelere girmesine gerek kalmayacak. Gelişimini sürdürürse daha üst düzey bir kulübe transfer olabilir."

BBC Sport Premier Lig yorumcusu Chris Wise ise şöyle konuştu: "Son yıllarda Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarındaki birçok maçını yorumlama fırsatı buldum ve Ferdi'den her zaman çok etkilendim. Kalitesi ortadaydı. Enerjik bir futbolcu olan Ferdi, hem defans hem de hücum açısından olağanüstü bir değer kattı. EURO 2024'te mükemmel oynadığını düşünüyorum. Bu turnuva vasıtasıyla daha geniş bir taraftar kitlesi onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu görmüş oldu."

Wise, Kadıoğlu'nun İngiltere'nin en iyi liginde büyük rol oynamaya hazır olduğunu belirtti: "Özelliklerinden dolayı Premier Lig'e hızla adapte olacağını her zaman düşünmüşümdüm. Şu anda İngiltere'nin en iyi liginde büyük bir rol oynamaya hazır. Burada oynadığı sürece daha iyi olacağına ve gelişimine devam edeceğine inanıyorum. Brighton , büyük planları olan çok ilginç bir takım. Ayrıca yeni bir teknik direktörleri var. Hürzeler, ilk iki Premier Lig maçını kazanarak şimdiden manşetlere çıkmayı başardı. Brighton 'ın zeki ve cesur bir oyun tarzı var. Ferdi'nin bu takımda ve Fabian Hürzeler gibi gelişme gösteren bir teknik direktörün yönetiminde nasıl başarılı olabileceğini şimdiden görebiliyorum."

Kadıoğlu'nun transferinin Türk futbolu için de önemli olduğunu vurgulayan Wise, "Böyle bir yeteneğin ortaya çıkması Türk futbolu için harika. Böyle yüksek ücretlere Avrupa'ya transfer olacak son Türk futbolcunun Ferdi Kadıoğlu olacağını sanmıyorum. Özellikle Türkiye'nin EURO 2024'te ne kadar heyecan verici bir takım olduğunu gördükten sonra bu tür transferlerin devam edeceğini düşünüyorum."

Brighton 'da Kadıoğlu'nun transferine büyük heyecan hakim. Kulüp yetkilileri, oyuncunun takımın eksik bir parçası olduğunu ve puzzle'ın artık tamamlanma aşamasına geldiğini belirtti. Kadıoğlu, Brighton formasıyla başarılı olursa, ona bir şans tanımayan diğer takımların pişman olacağı öngörülüyor. İngiliz futbolseverler, Kadıoğlu'nun Premier Lig'de forma giymesini heyecanla bekliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

FENERBAHÇE Ferdi Kadıoğlu Brighton TRANSFER