"Ferdi Kadıoğlu sonrası Fenerbahçe'ye yıldız yağacak" | Sporun manşetleri


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Günün spor manşetlerinde, spor gündemiyle alakalı en yeni gelişmeler ve transfer haberleri belli oldu. 19 Ağustos 2024 tarihli gazetelerin spor sayfalarına, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un transfer haberlerine, 1 dakikada göz atın.

19 Ağustos 2024 Spor Manşetleri: Transfer Ateşi Yine Tutuştu!

Beşiktaş: Siyah-Beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı! İtalyan Serie A'dan Inter'in genç yıldızı Lorenzo Pirola, Beşiktaş'a imza attı. 22 yaşındaki stoper, Beşiktaş'ın savunmasına güç katacak önemli bir transfer olarak görülüyor. Takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan Rachid Ghezzal için ise Fransa ve İngiltere'den kulüplerin yoğun ilgisi var. Beşiktaş, Ghezzal'ın olası ayrılığında, kanat oyuncusu arayışına devam edecek.

Fenerbahçe: Sarı-Lacivertliler, forvet hattına bir bomba gibi düştü! Juventus'tan Moise Kean, Fenerbahçe'ye kiralık olarak transfer oldu. 23 yaşındaki İtalyan forvet, geçtiğimiz sezon Serie A'da 16 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fenerbahçe, Kean'in yanı sıra, orta saha ve defans takviyeleri de yapmayı planlıyor. Max Meyer ile yollar ayrıldı ve milli oyuncu Ozan Tufan, Beşiktaş'tan kiralık olarak Fenerbahçe'ye döndü.

Galatasaray: Cimbom, Avrupa arenasında ses getirecek bir transfer gerçekleştirdi! Manchester United'dan Anthony Martial, Galatasaray'a kiralık olarak transfer oldu. 27 yaşındaki Fransız forvet, hücum hattına çok önemli bir katkı sağlayacak. Galatasaray, orta saha ve stoper takviyeleriyle kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Ryan Babel'in ayrılığı gündeme gelirken, genç yetenek Kerem Aktürkoğlu için Avrupa kulüplerinin yoğun ilgisi var.

Trabzonspor: Bordo-Mavililer, genç ve yetenekli bir stoperle anlaştı! Ajax'ın genç yıldızı Jurrien Timber, Trabzonspor'a transfer oldu. 22 yaşındaki Hollandalı stoper, Trabzonspor'un savunma hattına önemli bir katkı yapacak. Trabzonspor, orta saha ve hücum hattını da güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takımdan ayrılma ihtimali yüksek olan Trezeguet, birçok Avrupa kulübünün radarında.

Lig Başlangıcı İçin Heyecan: Yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala, transfer haberleri ve dedikoduları hız kesmeden devam ediyor. Ligin ilk haftasında, heyecan verici karşılaşmalar bizleri bekliyor. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbi, 25 Ağustos'ta oynanacak ve sezonun açılış maçlarından biri olacak. Galatasaray ise lig mücadelesine 24 Ağustos'ta başlayacak. Trabzonspor ise 26 Ağustos'ta ilk maçını oynayacak.

Sporseverler, heyecan dolu bir sezonu geride bırakan transfer dönemi, yeni sezonun heyecanına ulaşmak için bizi bekliyor!


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.