Filenin Sultanları'nın çeyrek finaldeki rakibi belli oldu


Google News

Yayınlama: 1 ay önce

Son güncelleme: 1 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda çeyrek finalde mücadele edecek Filenin Sultanları'nın rakibi Çin oldu.

Fransa'ın başkenti Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda, Voleybol Milli Takımımız "Filenin Sultanları" çeyrek finalde Çin ile eşleşti. Turnuva boyunca göz dolduran ve başarılı bir grafik çizen Filenin Sultanları, son olarak İtalya'ya grup etabındaki ilk yenilgisini alsa da, daha önceki karşılaşmalarda Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti gibi güçlü rakipleri yenerek çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Olimpiyat heyecanının dorukta olduğu Paris 2024'te, Filenin Sultanları ilk maçında zorlu Hollanda ekibiyle karşılaştı. Mükemmel bir geri dönüş yapan millilerimiz, 2-0 geriye düştükleri maçta rakibini 3-2 mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı. İkinci maçta ise Dominik Cumhuriyeti önünde üstün bir oyun sergileyen Filenin Sultanları, rakibini 3-1 yenerek grup etabındaki iddiasını güçlendirdi.

Ancak İtalya karşısında millilerimiz beklediğimiz performansı sergileyemedi ve 3-0'lık net bir skorla mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Filenin Sultanları, çeyrek finalde Çin ile eşleşti. Çin, olimpiyatlarda her zaman güçlü bir rakip olmuştur ve bu karşılaşma da kolay olmayacaktır. Ancak Filenin Sultanları'nın da turnuvadaki performansı ve mücadeleci ruhu, bize umut veriyor.

Çeyrek final karşılaşması 6 Ağustos Salı günü TSİ 10.00'da oynanacak ve milyonlarca voleybolsever bu zorlu mücadeleyi nefeslerini tutarak izleyecek. Filenin Sultanları, Çin engelini geçip yarı finale yükselmeyi başarabilecek mi? Bu sorunun cevabını hep birlikte öğreneceğiz.

Fransa'da düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz. Filenin Sultanları'nın ise Çin karşısında şansını arttırmak için mücadeleci ruhunu ve başarılı performansını çeyrek finalde de sürdürmesini umut ediyoruz. Milli takımımızın olimpiyatlardaki yolculuğu, tüm voleybolseverler tarafından heyecanla takip ediliyor. Şimdi tüm gözler bu zorlu çeyrek final mücadelesinde. Filenin Sultanları'nın, Çin engelini aşarak yarı finalde bayrağımızı dalgalandırmasını ve hepimizi gururlandırmasını temenni ediyoruz.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.