"Galatasaray'da bombalar patlıyor" | Transfer Hattı (31 Ağustos 2024)


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Transfer Hattı'nda.

Transfer Hattı: Süper Lig ve Avrupa'dan Transfer Haberleri

Trabzonspor'dan Trezeguet'ye Al-Fateh'ten Teklif

Trabzonspor'un Mısırlı forveti Trezeguet, Suudi Arabistan'ın Al-Fateh takımına transfer olmaya çok yakın. Bordo-mavili kulübün, bu transferden 4-5 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor.

Beşiktaş, Angelo ve Reguilon'u Gözüne Kestirdi

Süper Lig'e ve Avrupa'ya iyi bir başlangıç yapan Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için iki isimle ilgileniyor. Siyah-beyazlılar, Chelsea'den Angelo ve Tottenham'dan Reguilon'u kadrosuna katmayı hedefliyor.

Galatasaray, Jhon Arias ile Görüştü

Galatasaray, sol stoper Hermoso ve sol bek Jakobs ile anlaşmasının ardından sağ bek transferinde de sona yaklaştı. Sarı-kırmızılıların, Fluminense'nin 26 yaşındaki sağ açığı Jhon Arias ile görüştüğü belirtiliyor.

Fenerbahçe, Archie Brown'un Peşinde

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığının ardından Fenerbahçe, Gent'in yıldızı Archie Brown'u kadrosuna katmak istiyor. Fenerbahçe'nin 8 milyon euroluk teklifine karşılık Gent, 12 milyon euro talep ediyor. Ancak Brown'un Fenerbahçe'ye gitme isteği Gent'i zor durumda bırakıyor. Gent'in, Brown için 10 milyon euro seviyelerine inebileceği ifade ediliyor.

Beşiktaş, Gosens ve Galan'ı İzliyor

Beşiktaş, Union Berlin'in sol beki Robin Gosens'i kadrosuna katmayı düşünüyor. Alman oyuncu, çok yönlülüğüyle ön plana çıkıyor ve kariyeri boyunca birçok pozisyonda görev aldı.

İspanyol basınına dayandırılan bir habere göre Beşiktaş, Atletico Madrid'in sol beki Javi Galan'ı transfer etmek istiyor. 29 yaşındaki deneyimli oyuncu, Beşiktaş'ın savunma hattına güç katabilir.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.