Galatasaray'da İbrahim Hatipoğlu'ndan Hermoso ve Jacobs cevabı! Taraftarlardan özür diledi


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu'ndan transfer çalışmaları hakkında açıklama geldi. Hatipoğlu yaşanan kötü süreç için taraftarlardan özür dilerken, takımın son durumuna dair bilgiler de verdi.

Yeniden Yazılmış Metin:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, son durum ve transferler hakkında konuştu. Hatipoğlu, taraftarlardan özür dilerken takımın hedeflerini ve transfer çalışmalarını değerlendirdi.

Taraftarlardan Özür ve Avrupa Ligi Hedefi:

"Bu vesileyle Galatasaray taraftarlarından özür diliyoruz. Yeni formatta UEFA Avrupa Ligi heyecan verici olacak. Çok iyi takımlarla yarışacağız ve Galatasaray her zamanki gibi kupayı hedefliyor."

Hatipoğlu, Avrupa Ligi'nde üç Türk takımının yer alacağını ve ülkeye kupayı getirmenin kendileri için bir hedef olduğunu belirtti.

Transfer Çalışmaları:

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Avrupa'da bugün sona ererken, Türkiye'de 13 Eylül'e kadar sürecek. Takımı güçlendirecek en az iki transfer daha yapacağız."

Takımın Morali ve Motivasyonu:

"Takım, Şampiyonlar Ligi'ne katılamadığı için üzgün ama profesyonel bir tavırla yeni hedeflere odaklandı. İlk hedefimiz 25. şampiyonluk, ikinci hedefimiz Avrupa Ligi finali."

Hatipoğlu, oyuncuların milli araya galibiyetle gitmek istediğini ifade etti.

Hermoso ve Jacobs Transferleri:

"İsim konusunda açıklamam yok. Süreç tamamlandığında isimleri öğreneceksiniz. Çalışmalar devam ediyor ve Galatasaray'a yakışan isimleri kadromuza katacağımıza emin olabilirsiniz."


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

galatasaray ibrahim hatipoglu futbol transfer transfer haberi skorermanset