Galatasaray'da sağ bek transferi sonuçlanıyor! Cimbom'dan nokta hamle


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Trendyol Süper Lig’in yeni sezonunda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray’da çalışmalar sürüyor. Transfer çalışmalarını da titizlikle yürüten...

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında dinamik bir ısınma antrenmanıyla işe koyuldu ve antrenmanı koşu ve üç grup halinde yapılan sekiz'e iki pas çalışması takip etti. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde devam eden antrenman, iki grup halinde topa sahip olma çalışması ve üç takımlı bir turnuva ile son buldu.

Öte yandan, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen genç sol bek Kazımcan Karataş'a sürpriz bir talip ortaya çıktı. Çekya'nın güçlü takımlarından Sparta Prag, 21 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgileniyor ve Galatasaray ile kiralama konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Sparta Prag, geçtiğimiz günlerde Galatasaray'dan Mathias Ross'u kiralamıştı. Kazımcan Karataş'ın ise 2027'ye kadar geçerli bir sözleşmesi bulunuyor. Genç oyuncu, Ankaragücü formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda toplam 12 maça çıktı ve 622 dakika süre aldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sağ bek transferi de çözüme kavuşuyor. Sacha Boey'nin ayrılığı sonrası bu bölge için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılılar, Sevilla'da oynayan Gonzalo Montiel'i gündemine aldı. 27 yaşındaki Arjantinli sağ bekin İspanyol kulübüyle Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Geçtiğimiz sezonu İngiltere Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ta kiralık olarak geçiren Montiel, 19 maça çıktı ve bu maçların 12'sinde ilk 11'de yer alarak 3 asist yaptı. Gonzalo Montiel, kariyeri boyunca 13 kupa sevinci yaşadı ve şu anki piyasa değeri 10 milyon euro olarak değerlendiriliyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

cimbom Galatasaray Trendyol Süper Lig Sacha Boey Nottingham Fores İngiltere Premier Lig Gonzalo Montiel sevilla La Liga Serie A Türkiye Kupası Ankaragücü Mathias Ross Okan Buruk Süper Lig Sparta Prag Gonzalo Montel yol Süper Lig İngiliz