Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz kararı! İstenen bonservis belli oldu - Futbol - Spor Haberleri


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına az bir süre kala kulüpler iddialı kadro kurmak için transfer çalışmalarını dört koldan sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Merhaba! Süper Lig'de transfer sezonu tüm hızıyla devam ediyor ve kulüpler kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bugünün öne çıkan transfer gelişmeleri şöyle:

- Fenerbahçe, Hollandalı forvet oyuncusu Vincent Janssen'i Meksika'nın Monterrey takımından transfer ettiğini resmen açıkladı. Janssen, daha önce 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe forması giymiş ve 27 maçta 14 gol atmıştı.

- Trabzonspor, Portekiz'in Sporting takımından orta saha oyuncusu João Carlos Teixeira'yı kadrosuna kattı. 29 yaşındaki oyuncu, Sporting ile sözleşmesini feshederek Trabzonspor'a bedelsiz transfer oldu.

- Beşiktaş, defans oyuncusu Valentin Rosier'yi Fransa'nın Rennes takımından kiraladı. 26 yaşındaki Fransız oyuncu, sağ bek ve sağ kanat pozisyonlarında görev yapabiliyor.

- Galatasaray, genç forvet oyuncusu Berk Balaban'ı Hollanda'nın Fortuna Sittard takımından transfer etti. 19 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'ın gelecek vaat eden yıldız adaylarından biri olarak görülüyor.

- Kasımpaşa, tecrübeli forvet oyuncusu Umut Bozok'u Fransa'nın Lorient takımından transfer etti. 26 yaşındaki oyuncu, daha önce Türkiye'de Gençlerbirliği ve Toulouse forması giymişti.

Bu transfer gelişmelerinin yanı sıra, birçok kulüp de transfer dedikodularına konu oluyor. Transfer sezonunun bitimine kadar daha birçok hareketliliğin yaşanması bekleniyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

transfer haber mesai kulup kart gunu gun lig