Galatasaray'dan bir gece iki transfer: Mario Hermoso ve Ismail Jakobs


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne veda ettikten sonra savunmaya takviye için Mario Hermoso ve Ismail Jakobs transferlerinde sona yaklaştı. Hermoso ile büyük ölçüde anlaşan sarı-kırmızılılar, Jakobs için Monaco'ya zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama tekli

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda El Endikten Sonra Transferde Harekete Geçti

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda elendikten sonra transferde gaza bastı. Sarı-kırmızılılar, kadrosunu güçlendirmek için sol stoper ve sol bek pozisyonlarına takviye yapmayı planlıyor ve Mario Hermoso ile Ismael Jakobs transferlerinde sona yaklaştı.

Mario Hermoso Galatasaray'a Yakın

Galatasaray, bonservisi elinde bulunan İspanyol defans oyuncusu Mario Hermoso ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Atletico Madrid ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eren Hermoso, üç aydır bireysel olarak antrenmanlarına devam ediyordu. 27 yaşındaki tecrübeli oyuncunun, Galatasaray'da yıllık 5 milyon Euro ücret alması bekleniyor.

Sol Bek Fransa'dan

Werder Bremen'e giden Derrick Köhn'ün ardından Galatasaray, sol bek için Fransa'dan bir oyuncuyu transfer etmeyi hedefliyor. Javi Galan ve Nicolas Tagliafico ile de ilgilenen sarı-kırmızılılar, Monaco'ya İsmail Jakobs için kiralama teklifi yaptı.

İsmail Jakobs Görüşmeleri Sürüyor

İki kulüp, zorunlu satın alma opsiyonu da içeren bir kiralık transfer üzerinde görüşmeleri sürdürüyor. Köln altyapısında yetişen Jakobs, Temmuz 2021'de yaklaşık 6,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'ya transfer olmuştu. 23 yaşındaki Alman-Senegalli sol bek, son iki sezonda Monaco formasıyla 60'ın üzerinde maça çıktı.

Galatasaray'ın sol stoper ve sol bek transferlerindeki hedefleri net ve kulüp, bu pozisyonlara kaliteli takviyeler kazandırmaya kararlı. Mario Hermoso ve İsmail Jakobs transferlerinin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor ve bu transferler Galatasaray'ın kadrosuna önemli bir güç katacak.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.