Galatasaray'dan Osimhen sonrası bir bomba daha! Cimbom'dan çilek transferi


Google News

Yayınlama: 2 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dakika transfer haberi: Galatasaray, dünyada gündem olan bir transfere imza attı. Sarı-kırmızılı ekip, 100 milyon Euro piyasa değeri bulunan Victor Osimhen’i Napoli’den kiraladı. Cimbom, bu hamleden sonra bir transfer daha yapmak istiyor. Galatasaray’

Adana Demirspor- Galatasaray karşılaşmasında Galatasaray , rakibini 5-1 mağlup ederek haftadan kayıpsız ayrıldı. Kerem Aktürkoğlu , Semih Güler (kk), Barış Alper Yılmaz , Dries Mertens ve Abdülkerim Bardakçı'nın attığı gollerle galip gelen Cimbom, puanını 9'a yükseltti.

Galatasaray , maçın ardından transfer çalışmalarını sürdürdü ve Napoli'den Victor Osimhen 'i 100 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. Bu transfer, Süper Lig tarihinin en pahalı transferi oldu. Osimhen, Galatasaray 'da kiralık olarak forma giyecek.

Cimbom, Osimhen'in yanı sıra Monaco 'dan Ismail Jakobs 'u da renklerine bağladı. Galatasaray , Jakobs için Fransız ekibine 1 milyon Euro kiralama bedeli ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonlu bonservis ödeyecek.

Galatasaray , Kerem Aktürkoğlu 'nun Benfica 'ya transferinin ardından o bölgedeki boşluğu doldurmak için çalışmalarını sürdürüyor. İddiaya göre sarı-kırmızılı ekip, Sevilla'dan Lucas Ocampos 'u kadrosuna katmak istiyor. Arjantinli yıldız için Cimbom kolları sıvadı ancak Ocampos'un transfer bedelini minimuma indirmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon 45 maçta forma giyen ve 5 gol, 4 asistlik bir performans sergileyen Ocampos, daha önce Sevilla, Ajax, Marsilya, Milan, Genoa, Monaco ve River Plate gibi takımlarda forma giydi. Galatasaray 'ın, transfer döneminin kapanmasına saatler kala flaş isimleri gündemine alarak bomba bir hamle daha yapmaya hazırlandığı konuşuluyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Galatasaray cimbom GS spor haberi Victor Osimhen napoli Victor Os Monaco Türkiye Benfica Ismail Jakobs Abdülkerim Bardakçı Barış Alper Yılmaz Dries Mertens Semih Güler adana demirspor Lucas Ocampos sevilla Süper Lig Kerem Aktürkoğlu