Galatasaray'ın kamp kadrosu belli oldu!


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Önümüzdeki sezon için hazırlıklarına Avusturya’da 2. etap kampında devam edecek Galatasaray’ın, kafilesi belli oldu. İşte detaylar... | Son dakika Galatasaray haberleri GS spor haberi

Galatasaray, Avusturya'daki ilk etap kampını başarıyla tamamladı ve şimdi ikinci etap kampı için hazırlanıyor. Teknik direktör Okan Buruk, daha küçük bir ekip ile ikinci etap kampına gideceklerini duyurdu ve kamp kadrosu açıklandı. Açıklamaya göre, Alexandru Cicaldau, Jankat Yılmaz, Taylan Antalyalı, Kazımcan Karataş ve Copa America'da finale yükselen Davinson Sanchez, ikinci etap kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Kamp kadrosunda ise birçok yıldız oyuncu yer alıyor. İşte Galatasaray'ın kamp kadrosu: Fernando Muslera, Eyüp Aydın, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Batuhan Şen, Wilfried Zaha, Leo Dubois, Derrick Köhn, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Gökdeniz Gürpüz, Atakan Ordu, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Michy Batshuayi, Barış Alper Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Efe Akman ve Metehan Baltacı.

Galatasaray, Avusturya'da Lecce ile bir hazırlık maçı yapacak ve bu maç, takımın yeni sezon öncesi formunu test etmesi açısından önemli olacak. Ayrıca, Dries Mertens'in Immobile hakkında yaptığı açıklamalar da dikkat çekti. Mertens, Immobile'i aradığını ve onunla ilgili düşüncelerini paylaştığını söyledi. Son olarak, Türkiye'de son dakika bir deprem olup olmadığı ve baraj doluluk oranları da merak edilen konular arasında yer alıyor. Beşiktaş ise bir ayrılığı resmen açıkladı.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Avusturya Galatasaray