Galatasaray Layvin Kurzawa transferi için anlaşmaya vardı


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Galatasaray transfer sezonunun bombasını patlattı. Sarı kırmızılılar PSG forması giyen Layvin Kurzawa ile imza noktasında son aşamaya geldi.

Yeni sezonun başlamasına az bir zaman kala transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, önceliği olan sol bek için flaş bir isim transferini bitirme aşamasına geldi.

Galatasaray, Fransız sol bek Layvin Kurzawa'nın transferi için PSG ile anlaştı.

Galatasaray Layvin Kurzawa

Sarı kırmızılı ekip, Paris Saint-Germain cephesi ile transfer adına anlaşmaya varırken, oyuncuyla görüşmeler devam ediyor.

Geçen sezon Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe'nin, Premier Lig'den Arsenal'in gündemine gelen Kurzawa, PSG ile 2024 yılına kadar geçerli yeni bir sözleşme imzalamıştı.

Geçtiğimiz sezon 28 yaşındaki yıldız oyuncu PSG forması altında toplam 27 maçta forma giyerken 1 gol 1 asist yaptı.

Fransa Milli Takımı'nda bugüne kadar 13 kez forma giyen Kurzawa, 2015 yılında 25 milyon Euro bonservis bedeliyle Monaco'dan PSG'ye transfer olmuştu.

Kurzawa

Sol bek transferinde PSG ile Kurzawa için anlaşma imzalayan Galatasaray, oyuncu ile kısa sürede görüşmeleri sonuçlandırmak ve transferde mutlu sona ulaşmak istiyor.

Layvin Kurzawa kimdir? Aslen nereli?

Layvin Kurzawa, 4 Eylül 1992 doğumlu Fransız millî futbolcudur. Şu an Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germain forması giymektedir. Takımında defans mevkiinde 20 numaralı formayı giyen Kurzawa aynı zamanda Fransa Millî Futbol Takımı kadrosunda da yer almaktadır.



Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
Galatasaray transfer Kurzawa PSG