Galatasaray orta saha transferi için rekor bonservisi masaya koydu


Google News

Yayınlama: 2 ay önce

Son güncelleme: 2 ay önce

Okuma süresi: 3 dakika

Orta saha transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray'ın listesindeki iki futbolcu için masaya koyduğu bonservis bedeli belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, orta saha transferini Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına yetiştirmeyi hedefliyor.

Galatasaray'ın orta saha transferi için listesindeki iki isim için masaya koyduğu bonservis bedeli belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi play-off maçlarına kadar transferi yetiştirmeyi hedefliyor. Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren ve son olarak Elias Jelert'i sağ beke transfer eden Galatasaray, şimdi de orta saha transferine odaklandı. Galatasaray yönetimi, uzun süredir görüştükleri Wendel ve McTominay için 20 milyon euro'luk bir bütçe ayırdığını açıkladı.

Sabah gazetesinin haberine göre, Galatasaray, iki oyuncu için de 20 milyon euro ödemeye hazır olduğunu bildirdi ve Manchester United ile Zenit kulüplerinden yanıt bekliyor. Haberde ayrıca, Galatasaray'ın orta saha transferini 20-21 Ağustos'ta oynanacak Şampiyonlar Ligi play-off maçına kadar yetiştirmeyi amaçladığı belirtildi. Galatasaray, maaş tavanı olarak Mauro Icardi'nin kazandığı 10 milyon euro'yu baz alırken, bonservis ücreti üst limitini ise 20 milyon euro olarak belirledi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.