GS ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI ŞİFRESİZ! ???? Young Boys-Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?


Google News

Yayınlama: 4 hafta önce

Okuma süresi: 3 dakika

Young Boys-Galatasaray maçı için geri sayım devam ediyor. Şampiyonlar Ligi bu sezon yeni formatı ile oynanacak. Temsilcimiz Galatasaray play-off aşamasında Young Boys'u elemesi halinde lig etabında mücadele etmeye hak kazanacak. Peki Young Boys-Galatasara

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Hayalleri İçin Young Boys Engeline Çıkıyor!

Tek Türk takımı olarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray, play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys ile kozlarını paylaşacak. Çift maç üzerinden oynanacak ve büyük heyecana sahne olması beklenen eşleşmenin ilk ayağı 21 Ağustos Çarşamba günü TSİ 22:00'de İsviçre'de oynanacak. Futbolseverler bu önemli maçı TRT 1 ekranlarından naklen ve şifresiz olarak takip edebilecekler.

Galatasaray, zorlu deplasmandan avantajlı bir skorla dönerek İstanbul'daki rövanş karşılaşmasına daha rahat çıkmak istiyor. Takımın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk, oyuncularına deplasman atmosferine kapılmadan dikkatli ve kontrollü oynamaları talimatını verdi.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde format değişikliğine gidildi. Artık takımlar, 3 rakip yerine 8 farklı ekiple mücadele edecek. Gruplarında 4'ü evinde, 4'ü deplasmanda olmak üzere toplam 8 maç oynayacaklar. Ligi ilk 8 sırada tamamlayan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9 ile 24. sıralar arasında yer alan ekipler ise son 16 turuna kalabilmek için iki ayaklı play-off maçı oynayacak.

Yeni formata göre Şampiyonlar Ligi'ne dört yeni kontenjan eklendi. Bu kontenjanlardan biri, UEFA ülke sıralamasında 5. sırada bulunan ülkenin ligini 3. sırada tamamlayan takıma verilecek. Bir diğer kontenjan ise Şampiyonlar Yolundan gelen ve kendi liginde şampiyon olan bir takıma gidecek.

Galatasaray'ın Young Boys karşısına çıkması beklenen muhtemel 11'i ise şöyle:

Kaleci: Fernando Muslera
Defans: Leo Dubois, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş
Orta Saha: Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu
Forvet: Dries Mertens, Mauro Icardi, Wilfried Zaha

Sarı-kırmızılı takım, bu zorlu deplasmanda taraftarının da büyük desteğini arkasında hissediyor. Tüm Türkiye, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması için dua ediyor.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

young boys-galatasaray young boys-galatasaray maci young boys-galatasaray sampiyonlar ligi maci play-off gs sampiyonlar ligi maci ne zaman saat kacta hangi kanalda gs sampiyonlar ligi maci sifresiz mi?