8 yaşındaki kardeşini öldüren gençten hakimi şaşırtan soru!


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Son güncelleme: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Antalya'da duyanları kahredecek bir olay yaşandı. 8 yaşındaki kardeşini acımasızca katleden abinin mahkemede hakime sorduğu soru da duyanlara pes dedirtti!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı.

8 yaşındaki Seyit Taha Yüksel'i tam 7 bıçak darbesiyle öldüren abi Sinan Yüksel çıktığı mahkemede müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Dava kararı açıklandığı sırada katil abi hakime şu soruyu sordu: "Ben şimdi ne kadar hapis cezası aldım?"

Abi Sinan Yüksel'in bu sorusuna hakim şu şekilde cevap verdi: "Sen cezanın kaç yıl olacağını infaz savcısına sor. Biz müebbet hapis cezası verdik" dedi.

8 yaşında kardeşini öldüren genç

Antalya'nın Manavgat ilçesinde yaşayan Sinan Yüksel, polis merkezine gidip, kardeşi Seyit Taha Yüksel'i, Türkbeleni mevkisindeki ormanlık alanda bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. Bu itiraftan sonra polis ekipleri hemen olay yerine gitti. Mink Seyit Taha'nın cansız bedenine ulaşan ekipler cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürdü.

Otopsiden sonra  Seyit Taha Yüksel'in cansız bedeninde, 9'u öldürücü olmak üzere 27 bıçak yarası olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu Morg İhtisas Dairesi'nin raporunda ayrıca Seyit Taha Yüksel'in iki elinde de savunma yarası şeklinde bıçak yarası olduğu kaydedildi.

Katil Sinan Yüksel, sevk edildiği sulh ceza mahkemesi tarafından yakın akrabayı kasten öldürmek suçundan müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Sinan Yüksel'in ifadesine göre sürekli uyuşturucu kullandığı ve küçük kardeşini de ailesi çok sevdiğinden dolayı kıskançlıktan öldürdüğü ortaya çıktı.


Kardeşimi öldürdüğüm için pişman değilim

Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın cinayetle ilgili hazırladığı iddianamede, sanık Sinan Yüksel'in, "Biz 3 kardeşiz, ben en büyüğüm. Seyit Taha 8 yaşındadır. Olay günü saat 15.00 sıralarında Seyit Taha'ya 'Bir yere gidelim' dedim. Evden çıkmadan kimliğimle, yeşil saplı bıçağı da yanıma aldım. Türkbeleni'ne doğru kardeşimle gittik.Kardeşime önce sırtından bıçağı sapladım, sonra ön tarafından bıçakladım. Kardeşimi sevmediğim için onu öldürdüm. Daha sonra emniyete gidip teslim oldum. Ben tek başıma hücrede kalmak istiyorum. Bu durumu kendim istedim. Söyleyeceğim başka husus yoktur, pişman değilim" dediği belirtildi.


Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Antalya manavgat