Sedat Peker'e yakalama kararı!


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Son dönemlerde paylaştığı videolardaki iddiaları ile ülke gündemine bomba gibi düşen Sedat Peker hakkında yine gündemi karıştıracak bir gelişme yaşandı.

Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkardı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in son günlerde yayınladığı videolar ülke gündemini çalkantıya sokarken ilginç bir gelişme oldu. Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliği yurt dışında bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yakalama emri çıkardı.


Başsavcılıktan yapılan açıklamada şöyle denildi: 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızın 2021/100993 soruşturma numaralı dosyası üzerinden yürütülmekte olan soruşturma kapsamında; şüpheli Reis Sedat Peker’in yurt dışında firari olması sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi doğrultusunda, Ankara 2’nci Sulh Ceza Hakimliğinin 26/05/2021 tarih ve 2021/6114 değişik iş sayılı kararıyla yakalanmasına karar verilerek hakkında yakalama emri düzenlenmiştir.


Cezasını Çekecek!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde katıldığı canlı yayında Sedat Peker’in kanun önünde hesap vereceğine dikkat çekerek; “Bu suç örgütü lideri Türkiye Cumhuriyeti devletinden özür dileyecek, adalete teslim olacak, kuzu kuzu cezaevine girecek, cezasını çekecek” ifadelerine açıklamalarında yer vermişti.


Ülkemize getirip yargıya teslim edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün AK Parti grup toplantısında “Suç çetelerinin mensuplarını, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETÖ’cüler gibi, tıpkı PKK’lılar gibi, bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar takibi bırakmayacağız” ifadeleriyle konuyla ilgili açıklama yapmıştı.



Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
sedat peker