Sedat Peker'in son videosundaki iddialara peş peşe açıklamalar...


Google News

Yayınlama: 3 yıl önce

Okuma süresi: 3 dakika

Sedat Peker yayımladığı videolar ülke gündemini sarsmaya devam ediyor. Son videosunda Binali Yıldırım'ın oğlu hakkında ilginç iddialarda bulunan Peker'e iktidar kanadından peş peşe açıklamalar...

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayımladığı son videosunda Binali Yıldırım'ın oğlu ile ilgili iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sedat Peker'in eski başbakan Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım hakkında ortaya attığı iddia yine Türkiye gündeminde en çok konuşulan konulardan biri haline geldi. Özellikle sosyal medya cephesinde bu konu gündemdeki en sıcak başlıklar arasında. Konuyla ilgili Binali Yıldırım kendisine yöneltilen sorulara bir açıklama getirmiş olsa da Sedat Peker resmi Twitter hesabından bu iddialarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Söz konusu iddialara göre Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım uyuşturucu ticareti konusunda önemli isimlerden birisi. Öte yandan Peker'in son videosunda ismi geçen diğer isimler arasında Halil Falyalı, Süleyman Soylu, Mehmet Ağar ve Tolga Ağar gibi önemli isimler de mevcut.


İşte Sedat Peker'in son videosunda söyledikleri:

"Erkam Yıldırım, Halil Falyalı'nın otelinde veya casinosunda misafiriydi. Mehmet Ağar bu senkronizenin ortasında. Erkam Yıldırım'ın Süleyman Soylu ile çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.

Kokain önceden Kolombiya üzerinden geliyordu. Geçen seni haziran ayında 4 ton 900 kilo yakalandı. Sonra yeni güzergah çalışması yapıldı. 

Çünkü Amerika Uyuşturucuyla Mücadele, çok güçlü orada, sürekli üstlerinde. 800 kilometre Venezüella’yla sınırları var. 

Oraya geçirmek kolay çünkü Amerika’nın kontrolü yok. Suriye Lazkiye de Amerika kontrolünde değil. Bu mal yakalandıktan sonra yeni bir güzergah kurmak için Venezüella’ya kim gitti? 

Binali Yıldırım'ın oğlu Erkam Yıldırım. Ocak ayında ve Şubat ayında gidip 4 gün kaldı.

Hep böyle yapıyorlar, vatanseverlik ile milleti coşturuyorlar herkesi birbirine sokuyorlar. Şimdi diyecekler niye anlatmadın? Lan neyi anlatayım siz gördüğünüz her şeyi anlatıyor musunuz?

Mehmet Ağar, tüm uyuşturucu işi yapanlar bunun arkadaşı. Kürt iş adamları diyorlar ya...

Hayır uyuşturucu işi yapıyorlardı hepsi. Hepsinden para aldı ve tüm işlerini hallediyordu."


Binali Yıldırım, Sedat Peker'in iddiaları hakkında açıklama yaptı!

Binali Yıldırım AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde muhabirlerin sorularını cevapladı. Bir muhabirin " Sedat Peker'in oğlunuz Erkam Yıldırım ile ilgili Venezuela'ya gittiği ve uyuşturucu ticaretiyle ilgili bazı iddiaları oldu. Bu iddialar için ne söylersiniz? " sorusuna Yıldırım şöyle cevap verdi:

"Bugünkü yayınladığı videoda bizi de oğlum Erkam Yıldırım'ı da zikretti. Öncelikle şunu söyleyeyim bu kesinlikle iftiradır, yalandır, şiddetle reddediyorum.

 Bizimle uyuşturucuyu yan yana getirmek, bize yapılabilecek en büyük hakarettir, en büyük yanlıştır. Tümüyle reddediyorum. 

Bu olsa olsa 'çamur at izi kalsın' türünden bir suçlamadır ama unutmayalım ki çamur atanın önce kendi elleri kirlenir. Oğlum Venezuela'ya gitmiştir. 

Orada bahsedildiği gibi ocakta, şubatta değil geçen sene aralık ayında gitmiştir. Beraberinde de Kovid ile mücadele amacıyla orada ihtiyaç sahiplerinin tespiti, maske gibi birtakım malzemeler götürüp dağıtmıştır. Ziyaret amacı da bundan ibarettir.

O esnada Venezuela'da seçim olduğu için Türkiye Dostluk Grubu da oradaydı, bu münasebetle de onlarla birlikte oldu. Bazı sosyal medya paylaşımlarında resmi heyetle gittiği ifade ediliyor. Bu da gerçek dışıdır, yanlıştır. Kendi imkanlarıyla kendi biletini alarak, masraflarını karşılayarak o ziyareti gerçekleştirmiştir."


İçişleri Bakan Yardımcıları Erdil ve Çataklı'dan son dakika açıklamaları

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil sosyal medyada kişisel hesabından Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Erdil, "Millet iradesine karşı sufli ilişkiler ile kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, ahali âlim olmasa da ariftir. Bu oyunları görmekte ve bilmektedir" ifadelerini kullandı.

Açıklamada bulununan bir diğer isimse İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı: "Resim net! Sizi görüyoruz! Hem şeytanı taşlar hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez!" dedi.



Yorumlar

Yorum Yap
Lütfen yorum yazmak için oturum açın ya da kayıt olun.

Benzer İçerikler
Sedat Peker Binali Yıldırım Erkam Yıldırım Halil Falyalı Süleyman Soylu Mehmet Ağar Tolga Ağar